Robomow introduceert de RS 630

De nieuwe generatie robotmaaier voor gazons tot 3000 m2

–           De sterkste robotmaaier ter wereld…
–           is sneller, stiller en veiliger…

–           en maait ook de randen mee!

Met de introductie van de RS 630 introduceert Robomow de eerste volautomatische gazonmaaier van de volgende generatie. Robomow  RS 630 is geschikt voor het maaien van gazons met een oppervlakte tot wel 3000 m². De RS 630 is uiterst veelzijdig en doet zijn werk op elk gazon en onder alle omstandigheden. De RS 630 is sterker, sneller, stiller en veiliger en hij maait zelfs de randen gewoon mee.

Door zijn snelheid en korte maaitijd, is er meer tijd om te genieten van een verzorgd gazon. Want er is geen gazon zo mooi gezond en groen als een Robomow-gazon – zeker voor wie de nieuwe RS 630 kiest.

Sterker – Zijn staalharde en vlijmscherpe messen maken de RS 630  de sterkste robotmaaier in zijn soort. Lang gras maait hij met gemak en de eerste maaibeurt van het seizoen doet hij gewoon zelf. Takjes en dennenappels hakselt hij in één moeite mee. Het maaisel versnippert Robomow tot mest dankzij het mulch-maaisysteem. Zijn indrukwekkende eigenschappen dankt de RS 630 aan de staalharde en vlijmscherpe messen, die meer maaiseizoenen meegaan.

Sneller – Met een totale maaibreedte van 56cm is de maaibaan van de Robomow
RS 630 de breedste in zijn soort. Robomow RS 630 klaart daardoor de klus veel sneller. Het maaien neemt maar de helft van de tijd in beslag in vergelijking met andere robotmaaiers.

Randmaaien – Robomow RS 630 is voorzien van robuuste messen die breder maaien dan de wielen. De unieke combinatie met de Edge-modus, die de Robomow nauwkeurig de begrenzingsdraad laat volgen,  zorgt voor een strakke afwerking van de randen van het gazon.

Als robotmaaier van de volgende generatie, beschikt de Robomow RS 630 over de laatste technologieën:

  • een zwevend maaidek, dat de contouren van de ondergrond zonder vastlopen volgt
  • staalharde en vlijmscherpe messen, maaien gelijke graslengten op ongelijke ondergronden
  • binnenshuis controlepaneel met pauzestand
  • Lithium-ijzerfosfaat-accu (LiFePO4) zorgt voor een langere levensduur en maakt dat de Robomow RS 630 meer maaibeurten per dag kan uitvoeren

Kijk voor de dichtstbijzijnde dealers op robomow.nl, of bel de Robomow hotline op (0900) 762 66 69.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*