Sleutelhangers voor uw relaties

,

Een veel gebruikte manier om meer bekendheid te werven voor een bedrijf of organisatie, is sleutelhangers bedrukken. Dit kleine artikel is niet lastig mee te nemen en neemt nauwelijks extra ruimte in aan de sleutelbos. Kortom; een ideaal geschenk voor uw relaties en/of werknemers.

Op onze website vindt u veel verschillende soorten sleutelhangers. Ook verkrijgbaar, zijn de lanyards en keycords. Gaat u voor een lieve sleutelhanger met een knuffeltje eraan of kiest u voor de luxe versie, bedrukt met uw logo?

Onbedrukte producten zijn eerder leverbaar dan bedrukte producten. Bedrukte producten zijn vanaf 7 dagen na uw bestelling leverbaar en onbedrukte producten al vanaf 3 dagen na uw bestelling!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u tijdens werkdagen tussen half 9 en 5 uur contact opnemen met één van onze medewerkers. U kunt bellen naar 088 544 0644 of u kunt een e-mail sturen naar verkoop@gullegever.nl.

Nieuwsgierig geworden? Surf dan snel naar onze website!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*