Weg met taboe in ouderschap

,

Ouders willen graag voldoen aan het plaatje van een happy family. Uit research van Drs. Sella van de Griend blijkt helaas dat achter gesloten deuren heel wat geworsteld wordt. Het blijkt maar wat lastig om eerlijk te zijn over wat er speelt. Om dit taboe te doorbreken maakte zij het HAPPY KIDS boek en de CD. Bij de lancering op 25 maart neemt Judith Webber -de vrouw die eerlijkheid lééft- deze in ontvangst.

Lastige situaties

Ouders lopen met hun kind tegen lastige situaties aan zoals: pesten, niet luisteren, agressie, boosheid, verdriet, onzekerheid, eenzaamheid. Ook worstelen ze vaak met hun eigen emoties en gedrag. Ouders willen graag weten hoe je met dit soort situaties omgaat. Ook vragen ze zich af hoe zelfvertrouwen van hun kind te vergroten is. Het boek ‘HAPPY KIDS’ en de CD ‘Geheimen van HAPPY KIDS’ van Drs. Sella van de Griend bieden een eenvoudig antwoord.

De HAPPY-methode: in 5 stappen naar een gelukkig & gezond leven

Het boek beschrijft een methode die bestaat uit 5 stappen. Het is een eenvoudige manier van omgaan met kinderen waarbij je juist ook die lastige situaties gebruikt. Het resultaat? Lastige situaties verminderen of lossen zelfs op, meer harmonie in huis en een sterkere band tussen ouder en kind. Ook wordt het zelfvertrouwen vergroot. Dat is belangrijk, want zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en gezond leven. Deze methode is verwerkt in de bijpassende CD met songs voor kids.

Boeklancering HAPPY KIDS boek & CD met Fred Butter & Judith Webber

De lancering is op 25 maart bij Meeting Plaza in Utrecht vanaf 14:30 uur. Het is een HAPPY-ning! Met musicalster en auteur Fred Butter die Ambassadeur is van HAPPY KIDS. Sella geeft een workshop over de HAPPY-methode. Daarna neemt Judith Webber om 16:30 uur het waardevolle boek en de CD in ontvangst!

Sella’s boodschap: Laten we vooral eerlijk zijn over ouderschap!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*