Nooit meer de verkeerde keus in financiële producten.

, , , , , ,

Financer Nederland

Een informatieve site om de consument te garanderen dat zij de juiste beslissingen nemen. Sinds Februari laten zij ook alle informatie zien over de diverse verzekeringen om ook daar te garanderen dat de consument de juiste keus maakt.

Volgens een onderzoek van een aantal jaren geleden (2014) bleek dat de Nederlander op de tweede plaats staat  als meest verzekerde volkje ter wereld. Op nummer 1 stond Zwitserland, maar Nederland liep niet veel euro’s per jaar achter. Maar liefst 4000 euro per jaar betaalden de Nederlanders om zich zelf veilig te laten voelen. Nu zijn er de laatste jaren steeds meer instanties gekomen welke u erop wijzen dat u waarschijnlijk toch over-verzekerd zou kunnen zijn, maar nog steeds zijn Nederlanders het volk van de verzekeringen. Bij Financer.com vinden zij het belangrijk dat zij u goed voorlichten over de verschillende verzekeringen en wat nou wel, en niet echt nodig is.

Ontstaan Financer

Financer.com is een website die een aantal jaren geleden is gestart in Zweden toen de oprichter van mening was dat er niet genoeg objectieve informatie te vinden was over het afsluiten van leningen. Steeds meer jongeren kwamen in de schulden, simpel omdat zij niet genoeg werden geïnformeerd.

Financer werd een website waar de beste en meest betrouwbare leningen te vinden waren, maar ook de beste spaarrekeningen en voordeligste creditcards. Na Zweden was al heel gauw Finland aan de beurt, en ondertussen is Financer uitgegroeid tot een betrouwbare en informatieve bron in 8 landen met plannen om uit te breiden naar 10 meer landen. Sinds vorig jaar is Financer Nederland een veel geraadpleegde website waar ook de kennis gevonden wordt om te zorgen dat consumenten hun financiën op orde houden. Zo zijn er artikelen over budgetteren, sparen, maar ook wat te doen als u een huis erft.

Ontwikkelingen in Nederland

In 2016 zijn de rentes van leningen gedaald, waardoor het goedkoper werd om er een af te sluiten. Ook is er door het strakke optreden van het AFM (Autoriteit Financiële Markten) gezorgd dat bedrijven welke niet volgens de regels werkte moesten stoppen of hun richtlijnen moesten wijzigen.

Vooral op het gebied van de minileningen is er behoorlijk wat veranderd. De rente percentages van spaarrekeningen zijn behoorlijk gedaald, en Financer probeert de allerbeste te laten zien, zodat de consument er wat aan heeft, en er altijd beter uitkomt.

Over de organisatie

financer.com wordt gerund door fanatieke personen met affiniteit voor de financiële wereld, maar ook elk met een ervaring met verschillende producten. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*