ABS platen uit voorraad van S-Polytec

, , , , ,

In de industrie speelt kunststof een steeds grotere rol. Met name hoogwaardige en veelzijdige kunststoffen, zoals ABS, worden meer en meer toegepast, onder andere in de automotive sector.
ABS is op velerlei manieren (mechanisch) te bewerken, en bovendien zeer duurzaam. De verkrijgbaarheid van ABS platen, vooral in kleinere hoeveelheden, is vaak een uitdaging, aangezien dit materiaal meestal in grotere hoeveelheden op maat geproduceerd moet worden.
Daarom biedt S-Polytec een uitgebreid assortiment aan ABS platen uit voorraad leverbaar aan. Verkrijgbaar zijn deze platen in het standaard formaat van 2000×1000 mm, in diktes van 1 tot 10 mm en in de kleuren zwart en wit. Desgewenst kunnen de platen op maat gesneden worden, of gefreesd worden volgens klantspecificaties.
S-Polytec levert ABS platen in Nederland, België en andere landen in Europa.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*