24/7 dakdekker

24/7 Service

Gelukkig kunt u bij een reparatie van uw dak altijd op ons rekenen. Wij hanteren een 24 uur service en zijn dus altijd beschikbaar om de problemen voor u op te lossen.

Garantie

De garantie van Budget Dakdekker geeft u de zekerheid van zorgeloos wonen of werken onder een perfect aangelegd dak. Na aanleg van een nieuw dak staan wij gedurende 10 jaar garant voor u.

Offerte

Geef een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van de werkzaamheden, zodat de Budget Dakdekker een zeer gerichte offerte kunnen afgeven.

Contact

Als u vragen of opmerkingen hebt over onze service of producten horen wij dat graag. Neem dan contact op via het contactformulier of bel 06-48884075.

Budget Dakdekker is een jong en snel groeiend bedrijf dat met veel aandacht aan de klantswensen te werk gaat. Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde en gespecialiceerde dakdekkers.

Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten en vinden het belangrijk om een zo duidelijk mogelijk advies te geven. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor elk budget!

Onze dakdekkers staan voor u klaar!

http://www.budgetdakdekker.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*