Ridder Drive Systems maakt een sterke groei door

,

Ridder Drive Systems groeit door!

Ridder Drive Systems heeft vanwege een sterke groei in de omzet haar locatie en team in Harderwijk uitgebreid. Er is 2000 vierkante meter aan magazijn ruimte toegevoegd en zijn er meer dan 30 nieuwe medewerkers aangetrokken. Ridder Drive Systems is daarmee klaar voor de sterke omzet groei tot 2021.
Ridder Drive Systems heeft in 2016 een sterke groei doorgemaakt en verwacht deze groei in 2017 tot 2021 in te zetten. Daarom zijn er enkele wijzingen in het magazijn doorgevoerd. De magazijn is verruimd en heeft een ander lay-out. Hierdoor kan Ridder Drive Systems de ruimte beter benutten.

Kansen benutten

Ridder Drive Systems verwacht een sterke toename van het aantal orders uit binnen en buitenland. Daarom is het team met meer dan 30 nieuwe medewerkers uitgebreid. Everard Vastenburg, directeur Operations en uitbreiding “We volgen de markt nauwgezet en hebben veel overleg met onze export en salesmanagers. Om de klanten goed te bedienen moet je als bedrijf anticiperen en niet stil zitten. Ridder Drive Systems heeft door het herindelen en vergroten van magazijn en het werven van nieuwe collega’s, goed op de groei geanticipeerd. Met deze uitbreiding hopen wij gereed te zijn voor de sterke groei tot 2021”

Professionalisering en opleiden van medewerkers

Essentieel bij de huidige van groei van Ridder Drive Systems is de uitbreiding van het personeelsbestand en verdere professionalisering, zodat service en kwaliteit op peil blijven. Medewerkers wordt de mogelijkheid geboden zich verder te ontwikkelen, waarbij de focus ligt op de optimale toepassing van nieuwe inzichten en moderne technologieën in de praktijk. Het op peil houden van kennis is doorslaggevend bij het realiseren van internationale groei en het behouden van de positie in de markt. Ridder Drive Systems zal ook de komende tijd op zoek zijn en blijven naar tijdelijk en vast talent om verdere groei te realiseren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*