Nieuwe collectie vintage vloerkleden bij De Woonwinkelier

, ,

De webshop De Woonwinkelier heeft sinds deze week een nieuwe collectie vintage vloerkleden van het merk Fraai | Home & Living.
De collectie is er in 5 verschillende kleuren zoals een groen vloerkleed wonder, grijs en groen/zwart en elke kleur heeft 6 maten.
De kleden zijn er vanaf 39,95 en worden gemaakt van het materiaal Polyamide.
De polhoogte is 5 mm waardoor het heerlijke zachte kleden zijn.

Geef met deze kleden je kamer net dat vleugje extra met een van de prachtige vloerkleden van FRAAI | Home & Living. Een karpet is een perfecte toevoeging aan een klassiek interieur met warme tinten en veel hout. Maar de tapijten vormen met hun retro look ook een verrassende toevoeging aan strakke, moderne woonstijlen.

Vanwege de goede kwaliteit blijven de kleden lang mooi. Het vloerkleed is makkelijk schoon te maken door een natte doek of stofzuiger.

Naast deze collectie verkoop de woonwinkelier nog andere vloerkleden, lampen, stoelen en tafels.
De Woonwinkelier biedt wekelijks de allerleukste woonproducten aan tegen de allerlaagste prijzen. Elke week staat er 1 super aanbieding voor u klaar. Wees er snel bij want deze aanbieding is maar 1 week geldig. Wij kunnen deze producten tegen zulke lage prijzen aanbieden omdat wij groot inkopen. Hierdoor hebben wij altijd veel lagere prijzen dan in de winkel. Dit is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijd!

Wij staan voor tevreden klanten. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Het is ons doel om woon-aanbiedingen te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn.

https://www.dewoonwinkelier.nl/vloerkleden/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*