Drie topbestuurders aan het woord: Bernard Wientjes, Gerrit Zalm en Claudia Zuiderwijk

PERSBERICHT

In het najaar 2017 zijn drie topbestuurders te gast bij ‘Beyond Board| Besturen onder Druk’.

 

Besturen onder Druk: wat bezielt de bestuurder?

Om in een organisatie met weerbarstige vraagstukken om te gaan is kennis en ervaring nodig. Commissarissen, toezichthouders en bestuurders lopen aan tegen dilemma’s die inventiviteit en durf vragen om tot oplossingsrichtingen te komen. Beyond Board | Besturen onder Druk geeft bestuurders de mogelijkheid hun waarden, opinies en vooronderstellingen in een gezelschap van gelijkgestemden te bespreken en te toetsen aan ervaringen van een topbestuurder.

In het najaar organiseert Beyond Board | Besturen onder Druk drie topbestuurders.

Op 2 oktober Bernard Wientjes (o.a. vm. voorzitter van VNO-NCW, hoogleraar Ondernemerschap en Leiderschap Universiteit Utrecht, voorzitter RvC KPMG, diverse maatschappelijke en adviesfuncties). Locatie: Bomencentrum, Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn.

 

 

Op 6 november Gerrit Zalm (de huidige informateur en vm. Minister van Financiën, vm. CEO ABNAMRO. Bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Banken en non-executive Director Shell).

Locatie: Bomencentrum, Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn.

 

 

 

Op 4 december Claudia Zuiderwijk (voorzitter RvB Kamer van Koophandel, commissaris KPN en APG Groep. Voorheen alg. dir. PinkRoccade, vz. RvB Tergooi Ziekenhuizen en interim pres. dir. ProRail). Locatie: wordt nog bekend gemaakt.

 

Werp een blik achter de schermen van de boardroom, neem plaats aan tafel met een ervaren en bekende topbestuurder en scherp uw inzichten aan. Meld u aan voor de exclusieve Beyond Board- bijeenkomsten.

Meer informatie over deze bijeenkomsten en inschrijven: www.beyondboard.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*