Kunstbeurs Wageningen 2017

, ,

48 kunstenaars bij Kunst Wageningen 2017 in de Junushoff.

zaterdag 16 september | zondag 17 september

Op zaterdag 16 september en zondag 17 september wordt Kunst Wageningen weer gehouden in Theater Junushoff. 48 Kunstenaars uit de regio en daarbuiten tonen hun werk aan een ieder die dat wil zien. Net als ieder jaar is Theater Junushoff gastheer voor dit kunstspektakel. Twee dagen lang is Kunst Wageningen van 11.00 tot 17.00 uur open. De toegang is gratis.

Kunst kijken en kopen
Tijdens Kunst Wageningen is er altijd veel te zien. Kunst in alle soorten en maten, in heel veel verschillende disciplines: schilderen, beelden van brons, keramiek, sieraden. Kunst Wageningen is een ideaal moment om te kijken naar kunst en te ontdekken wat u echt mooi vindt. Mooi om naar te kijken of mooi om te hebben! Want kunst kopen kan ook tijdens Kunst Wageningen.

Levend kunstwerk
Op zaterdag 16 september zal een Living Statue in de Hoogstraat de weg wijzen naar Kunst Wageningen. Welk beeld het dit jaar is kan men zelf ontdekken! Op zaterdag is hij van 11:30 uur tot 16 uur in de Hoogstraat te vinden, ergens tussen de HEMA en de Markt.

Alle kunstenaars op de site
Op de site van Kunst Wageningen, www.kunstwageningen.nl, is van iedere deelnemer een afbeelding te zien. Via deze site kunnen ook de internetsites van de deelnemende kunstenaars bezocht worden. Maar waarom zou je dat doen als je alle kunstwerken in het echt kunt zien in Theater Junushoff op 16 en 17 september?

Kunstbeurs Wageningen


Kunst Wageningen
Locatie: Theater Junushoff
Plantsoen 3
6701 AS Wageningen

Openingstijden:
Zaterdag 16 september 2017 11.00 – 17.00 uur
Zaterdag 17 september 2017 11.00 – 17.00 uur
Theater Junushoff is beide dagen gratis toegankelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*