Dames Winterjassen met bontkraag

,

Dames winterjassen zijn uiteraard vooral erg geschikt voor in de winter. U besteld deze heerlijke warme dames winterjassen eenvoudig online in onze webshop. We bieden u een ruime keuze aan verschillende modellen en kleuren, dus zit er altijd wel een jas bij die aan uw wensen voldoet. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Dames winterjassen bestel je via leathercity.nl

 

KEUZE UIT DIVERSE KLEUREN EN MODELLEN

 

Bij Leathercity vindt u dames winterjassen in de meest uiteenlopende modellen. Gaat u voor het bekende parkamodel, een model met bontkraag, een variant met ceintuur, of bent u op zoek naar een kort model? Van al deze modellen hebben we verschillende uitvoeringen in onze webshop. Alle jassen zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, waardoor u er jarenlang plezier van heeft!

DAMES WINTERJASSEN BESTELLEN BIJ LEATHERCITY

 

Een goede winterjas voor dames is onmisbaar voor de koude winters in Nederland. Wanneer u voor een jas met bontkraag kiest, weet u zeker dat u het niet koud gaat krijgen. Ook niet geheel onbelangrijk, u loopt in een moderne jas over straat! Voor iedere smaak hebben wij een passende jas, omdat ons aanbod bestaat uit allerlei soorten jassen. Dit betekent dat er altijd wel een geschikt exemplaar voor u bij zit. Bekijk al onze jassen met bontkraag en plaats uw bestelling online in onze webshop. Neem gerust contact op met onze klantenservice als u nog vragen heeft.

LEATHERCITY.NL HEEFT NOG MEER WINTERJASSEN VOOR U

 

In onze webshop vindt u buiten onze collectie winterjassen met bontkraag ook dames parka’s en lammy coats voor dames. Leer en winterjassen voor dames en heren bij Leather city. Exclusieve leren jassen, en winterjassen voor dames en heren met bontkraag van de beste kwaliteit online. Al onze artikelen worden met het webshop keurmerk geleverd.

•Bestellen bij Leathercity.nl heeft vele voordelen:
•Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-
•Levertijd 2 tot 5 werkdagen
•14 dagen bedenktermijn​
•Groot assortiment
•Top kwaliteit producten

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*