fieber compudent zakelijk internet tandarts

Fieber genomineerd voor Telecom Inspirience Awards

, , , , , ,

Amstelveen, 26 oktober 2017. Op 15 november 2017 vindt de uitreiking van de Telecom Inspirience Award plaats in Rotterdam. Zakelijke serviceprovider Fieber is genomineerd in de categorie Best Specialized Partner. De ICT partij die zich samen met een businesspartner als beste specialiseert in een bepaald klantsegment, wint de award. Samen met partner Compudent richt Fieber zich in het bijzonder op tandartspraktijken tijdens een succesvolle marketingcampagne.

Fieber is leverancier van zakelijk internet, telefonie en clouddiensten. Compudent is gespecialiseerd in automatisering, telefonie en installatie bij tandartspraktijken. Deze combinatie blijkt een perfecte mix te zijn. Tandartsen in het hele land vertrouwen op de IT kwaliteiten van Compudent, die de internet- en telefoniediensten vervolgens afneemt bij Fieber. Om de samenwerking verder uit te bouwen, heeft Fieber samen met Compudent een marketingactie op touw gezet.

Simplex + Hosted VoIP = sneller werken

Veel tandartsen maken voor het bijhouden van hun klantendatabase gebruik van het CRM systeem Simplex. Wat ze echter vaak niet weten, is dat Simplex uitstekend te combineren is met Hosted VoIP telefonie. De marketingcampagne, gericht op efficiëntie voor de baliemedewerker van de tandartspraktijk, is een razend succes geworden. Ruim 5 procent van de ontvangers is klant geworden en dit aantal loopt nog steeds op. Een enorm percentage in de ICT branche en ook nog eens goed voor een Telecom Inspirience nominatie!

Versimpelen en verrassen

Lanny Swagers, eigenaar van Compudent werkt al een aantal jaren met veel plezier samen met Fieber. “Ze bieden kwaliteit, uitstekende service en het supportteam is altijd erg meewerkend. Daar komt bij dat het online klantenportal erg toegankelijk en laagdrempelig is. Deze werkwijze is anders dan bij veel andere ICT providers en dat is ook de reden waarom Compudent zo vaak kiest voor de service van Fieber”, aldus Swagers.

Inspirience Awards

De Telecom Inspirience Awards wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. De mooiste cases van Nederland op het gebied van ICT worden hier uitgelicht. Op woensdag 15 november wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van de award in de categorie Best Specialized Partner.

Meer informatie over Fieber en Compudent is te vinden op deze website.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*