Samenwerking Dr. Marc Injectables en Beauty & Health Center Ermelo

Samenwerking Dr. Marc Injectables en Beauty en Health Center Ermelo

,

Samenwerking Dr. Marc Injectables en Beauty & Health Center Ermelo

Vol trots kunnen we vermelden dat Dr. Marc Injectables en De Heerlickheijd van Ermelo samen gaan werken.

Dr. Marc, chirurg en cosmetisch arts (en zijn team) komt 1 x in de week naar Ermelo (op afspraak) voor het uitvoeren van niet-chirurgische schoonheidscorrecties op basis van injectables (botox en fillers). Dit alles van de meest hoogwaardige producten die dankzij vele jaren van wetenschappelijke studies hun veiligheid en werkzaamheid ruimschoots hebben aangetoond. Om aan te kunnen tonen dat de werkwijze van Dr. Marc 100% veilig is staat hij geregistreerd in het BIG-register. In het BIG-register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen. Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners. Daarnaast hebben alle producten die Dr. Marc gebruikt het FDA keurmerk.
Van links naar rechts: Janette Sybrandy – Manager Heerlickheijd van Ermelo drs. Marc van Tilburg – Dr. Marc Injectables en Diana van Heugten – Beauty & Health Center Ermelo

Dinsdag 14 november 2017 om 20.00 uur vindt er een gratis informatieavond plaats in de Heerlickheijd van Ermelo. Deze avond staat in het teken van u! Alles wat u wilt weten over botox en fillers komt hierbij aan bod. Meer over de informatieavond op onze agenda

Website Dr. Marc
Website Heerlickheijd van Ermelo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*