The perfect Xmas gift by Jones Brothers Coffee Amsterdam..

, ,
Barista workshop & luxury Xmas giftbox

Iedereen kent ze wel, mensen die alles al hebben wat hun hartje begeert. Zo iemand waar de zoektocht naar een geschikt cadeau je iedere verjaardag, sinterklaas en kerstmis weer opnieuw bezig houdt.

Jones Brothers Coffee heeft voor deze kerst de perfecte oplossing gevonden. Verras je geliefde, je familie of je vrienden met een smaak-explosie verpakt in de Jones Brothers Amsterdam Xmas Gift Box. Met de Special Grade Signature bonen en de bijgeleverde design bonenmaler kan je nu ook thuis luxe koffie leren maken, en dat in je eigen Jones Brothers Coffee mokken.

Maar als je nou echt indruk wilt maken, bestel dan een voucher voor een heuse “Barista-workshop”.

In het hoofdkantoor annex espresso-bar van Jones Brothers Coffee in hartje Pijp in Amsterdam worden de geheimen van het vak van barista gedeeld met echte coffee-lovers.

Wie ga jij deze kerst gelukkig maken?
Jones Brothers Coffee Amsterdam is een kleine onafhankelijke koffie-specialist. Richard Jones, founder én autoriteit op het gebied van koffie, ziet het als zijn persoonlijke missie om iedereen kennis te laten maken met koffie van hoge kwaliteit. Met als motto: “Er is geen excuus voor slechte koffie”, selecteert en bewerkt hij de beste bonen over de hele wereld en importeert deze voor Jones Brothers Coffee Amsterdam.

Het is tijd voor een taste revolution!

www. jonesbrotherscoffee.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*