Lakstempels – Terug van weggeweest

U kent het vast wel, brieven, diploma’s en oorkondes die voorzien zijn van een zegel. Je zou denken dat het ouderwets is maar het is weer helemaal terug. Stempelfabriek.nl speelt hier op in door het betaalbaar te maken maar dan wel met behoud van kwaliteit.

Met onze lakstempels kunt u nu uw documenten, brieven, huwelijkskaarten, babykaartjes, menu’s en nog meer voorzien van een zegels. Dit kan een logo zijn maar ook initialen. Dit wordt vaak gebruikt bij trouwkaarten en babykaartjes.

Wat vroeger een product was dat moeilijk te maken was of te bestellen, is nu eenvoudig te doen. U kunt via onze handige creator eenvoudig uw lakstempels samen stellen. Uiteraard kunt u ook een eigen ontwerp uploaden. Zorg dan wel dat de kwaliteit hiervan goed is.

Om tot een mooie zegel te komen dient u ook lakstaven te gebruiken. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zorgen voor een optimaal resultaat. De kleuren die wij op dit moment in ons assortiment hebben zijn: Rood, zwart, goud, zilver en koper.

Heeft u meerdere ontwerpen? Dat kan. U hoeft maar 1 lakstempel houder aan te schaffen. De gravures zijn eenvoudig te verwisselen.

Wilt u iets anders dan een lakstempel? Bij ons kunt u ook alle andere stempels laten maken. Denk hierbij aan factuurstempels, adresstempels, boekhoudstempels en meer. Datumstempels en cijferbandstempels zijn ook soorten stempels in ons assortiment. Wat ook een leuk product is zijn brandstempels. Deze worden vaak gebruikt bij meubelmakers bijvoorbeeld.

Zoekt u iets anders wat niet hierboven beschreven staat? Bel ons 085 487 49 87 en wij laten weten wat de mogelijkheden zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*