Auto verkopen bij privé lease eindelijk vereenvoudigd

, , ,

Privé lease begint aardig een begrip te worden in onze huidige samenleving. Het enige moeizame aan het hele verhaal is wat je nu met oude auto moet doen wanneer je gaat privé leasen. Het online auto verkopen platform van AutoVendi biedt eindelijk uitkomst.

Een bekend struikelblok is natuurlijk dat je met je oude auto zit opgescheept op het moment dat je van plan bent om een privé lease auto te gaan rijden. Je krijgt vaak van de leasemaatschappij een voorstel om je oude auto in te nemen maar dat voorstel is meestal net niet interessant genoeg. Daarnaast heb je de openbare platformen zoals bijvoorbeeld Marktplaats maar daar heb je niet echt de zekerheid wanneer je je auto gaat verkopen en of de geïnteresseerde ook daadwerkelijk op komt dagen, laat staan het geboden bedrag wil betalen.

Inkoop voorstel

Je huidige auto verkopen kan nu gratis via Autovendi.nl. Zij zijn met het concept gekomen waarbij iedere consument die van plan is om privé te leasen, tussen het moment van ondertekening van het contract tot het moment van de daadwerkelijke aflevering van de nieuwe leaseauto, hun huidige auto te verkopen tegen een gegarandeerd bod van Autovendi.

Zodra een consument heeft besloten om over te gaan op privé lease is er de mogelijkheid om Autovendi te benaderen met het inkoopvoorstel dat zij van de leasemaatschappij hebben gehad. Vervolgens gaat Autovendi met het voorstel aan de slag om een betere gegarandeerd deal te krijgen. Binnen 5 dagen ontvangt de consument een gegarandeerd bod dat hoger ligt dan het inkoopvoorstel van de leasemaatschappij. Bij een eventueel akkoord heeft de consument de mogelijkheid om de oude auto pas in te leveren op het moment dat de nieuwe wordt afgeleverd.

Samenwerking

Het doel is om in de toekomst vaste inruilpartner te worden voor alle privé lease aanbieders. Particuliere consumenten hoeven dan geen moeite te doen om hun oude auto te verkopen en het wordt anderzijds voor leasemaatschappijen veel eenvoudiger om nieuwe klanten te werven door het inruilsysteem van Autovendi.

auto verkopen

Huidige verkoopplatform en inruilsysteem

Je auto verkopen op het moment dat je geen privé lease auto gaat rijden kan uiteraard ook nog steeds via Autovendi. Voor de consumenten die minder bekend zijn met het systeem, Autovendi regelt al sinds de start van het bedrijf in 2016 betere inruilvoorstellen dan de de voorstellen die consumenten van hun eigen dealer krijgen. In ruim 80% van alle gevallen regelt Autovendi een betere deal. Een auto verkopen is door het concept veel veiliger, gemakkelijker en transparanter geworden. Geen gedoe meer met louche handelaren of showroom verkopers die enkel aan bonus denken. Zeker de moeite waard dus om dit voortaan eerst te proberen alvorens je de moeilijke weg bewandelt.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*