Q-Home opent eerste Loxone Flagship Store

Q-Home is al vele jaren een erkende Loxone Partner. Sinds kort hebben ze ook een Flagship Store. Daar kunnen geïnteresseerde bezoekers alle producten en oplossingen van Loxone ontdekken in een volledig aangeklede demowoning.

De eerste Flagship Store werd volledig geautomatiseerd dankzij de eigen ontwikkelde totaaloplossing van Loxone. Hier kan je alle mogelijkheden van dé specialist in woon- en gebouwautomatisering in levenden lijve ontdekken. Dit zowel voor smart homes, commerciële projecten als voor andere toepassingen.

De Flagship Store laat ook toe om andere producten in de kijker te zetten, zoals de thuisbatterijen die het bedrijf aanbiedt. Daar is steeds meer vraag naar. Zeker met de veranderende regelgeving en de opkomst van zonnepanelen. In de Flagship Store kan men uitgebreid kennismaken met de thuisbatterijen en het slimme energiemanagement dat Q-Home eraan toevoegt.

Momenteel heeft Q-Home de eerste en enige Loxone Flagship Store in Nederland en België. Het is een unieke kans voor het bedrijf uit Waregem om zich op de kaart te zetten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*