Containerverhuur Corneillie pakt uit met voetpadcontainer

Containerverhuur Corneillie, specialist in het verhuren van afvalcontainers, voegt een nieuw product toe aan haar gamma: de voetpadcontainer. Met een breedte van amper 1 meter is die perfect geschikt voor nauwe straten.

Een standaard container voor bijvoorbeeld steenpuin en beton of gemengd bouwafval is 2 tot zelfs 2,4 meter breed. Die neemt dus enorm veel plaats in. Dat is niet altijd wenselijk. De grote afmetingen zorgen soms voor problemen, zeker op de smalle straten van grootsteden.

Daarom kan je vanaf nu bij Corneillie een voetpadcontainer huren. Die is slechts half zo breed als een gewone afvalcontainer (1 meter in plaats van 2 meter) waardoor je minder vrije ruimte nodig hebt. En omdat de container net iets hoger is, krijg je er toch 6 m³ aan afval in. Dat is voldoende voor de meeste werkzaamheden.

Het grote voordeel van een voetpadcontainer is dat het verkeer nauwelijks wordt gehinderd. Je kan de container volledig op het voetpad plaatsen of gedeeltelijk op de rijweg, afhankelijk van de situatie. Let er wel op dat je de juiste vergunningen hebt. Vraag meer informatie bij je gemeente.


Meer weten over deze voetpadcontainers? Stuur een bericht naar info@containerverhuurcorneillie.be.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*