Tickets te Koop Voor je Favoriete Bands Op je Favoriete Locaties. Het is de Hemel!

Proving Ground biedt de immense kans om te genieten van de beste underground bands van Nederland in de meest prachtige zalen. Boek nu je tickets om te genieten van het concert van grote bands als Ann My Dice, Kick Me Out, Five Minute March, Kelsey en meer op plaatsen als Willemeen Arnhem, Astrant Ede, en meer. Laat je soul rocken op de muziek van de eeuw en geniet van iets wat je tijdens de lockdown niet hebt kunnen doen.

Brandevolve.nl biedt online tickets aan voor enkele van de beste bands van het land. Er zijn in totaal 12 bands die hun shows gaan presenteren op meer dan 25 avonden. De bands zijn geselecteerd uit Proving Grounds 2: Een Livestream festival dat de beste rock, metal, punk, pop en akoestische uit de Nederlands undergrounds scene bracht. Wij presenteren de lijst van de bands en locaties, zodat u uw favoriete band kunt kiezen.

Bands die worden voorgesteld zijn…

 1. Ann My Dice
 2. Kick Me Out
 3. Five Minute March
 4. Kelsey
 5. Heartrest
 6. Raven Called Sin
 7. Headfirst
 8. Tigerknife
 9. Sietse de Krieger
 10. Rising Revolution
 11. Crazed
 12. David Rooker

Geniet van hun vibe en liedjes op je favoriete plekken – Willemeen Arnhem, dB’s Utrecht, Astrant Ede, FORT33 Leusden, OJC De Roos Deurne, k’77 Woerden, Wibar Leiden, Studio Gonz Gouda.

 • Over het bedrijf:

http://brandevolve.nl/ is de one-stop-oplossing die u helpt bij boekvoorstellingen, grafische presentatie, videoproducties, muziekreleases, webontwikkeling en creatie van merkstrategieën. Neem vandaag nog contact met hen op om meer over hen te weten te komen!

Contactinformatie:

E-mail: info@brandevolve.nl

Of bel naar: +31 6 52 82 45 97

 • Bezoek adres:

Synagogestraat 41

3901TR Veenendaal

Alle evenementen worden live uitgevoerd op deze plaatsen. U kunt tickets boeken om uw plaatsen te reserveren om ze live te bekijken. In samenwerking met Proving Broadcast verzorgen wij een tour van meer dan 25 avonden voor de immense voldoening en het genot van muziek.

U kunt de tickets in drie formaten krijgen – online tickets voor één avond, deurkaarten en multitickets. Online tickets voor één avond kosten €7,50 (excl. btw) en kunnen één keer voor de show worden gebruikt. Deurtickets kosten €10 (excl. kosten) en kunnen gebruikt worden voor de show die je gekozen hebt. De grootste deal is echter in de multitickets, die kunnen worden gebruikt voor meer avonden. Maar je hebt de mogelijkheid om de avonden te kiezen waarop je ze wilt gebruiken. Ook zullen we de capaciteit moeten volgen om ze te bevestigen. Tickets zijn veel goedkoper op deze manier. U zult in staat zijn om ze te krijgen voor slechts € 5,00 (exc kosten)

Al deze tickets zijn verkrijgbaar via Brandevolve.nl waar u veilig kunt betalen en uw plaatsen kunt reserveren om te genieten. De tickets zijn beschikbaar op een first cum first serve basis.

Dus waar wacht je nog op? Haast je!! En haal de tickets voor 20 nachten muziek die uw ziel met plezier zal vullen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de capaciteit loopt terug, dus haast je en wees de eerste om deze geweldige deal te pakken. Ga naar brandevolve.nl en reserveer direct je tickets voor je favoriete bands en ontdek ook andere bands.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*