De Tollenaere voegt fiberlasermachines toe aan assortiment

De Tollenaere, een van de grootste machinehandels voor de metaalverwerkende sector in Nederland en België, breidt haar aanbod uit met fiberlasermachines. Hiermee komen ze tegemoet aan de vraag van klanten naar performante lasermachines met een hoge efficiëntie.

Deze fiberlasermachines bieden enkele voordelen ten opzichte van klassieke CO2-lasers. Omdat ze gebruik maken van leddiodes in plaats van CO2, stikstof en helium, hebben ze veel minder stroom nodig om dezelfde snijkracht te genereren. Ze zijn dus zuiniger. Fiberlasermachines helpen om het energieverbruik van het bedrijf te verlagen. Bovendien werken ze tot driemaal sneller dan een traditionele machine door het hoger vermogen. Dat zijn interessante voordelen. Nadeel is de hogere kostprijs. Maar bedrijven die regelmatig zulke metaalbewerkingen uitvoeren, halen dit prijsverschil er snel uit.

Ook bij deze nieuwe fiberlasermachines genieten klanten van de service die ze gewoon zijn van De Tollenaere. Klanten krijgen advies en prijssimulaties op maat. De Tollenaere kan ook voor de installatie, opleiding van de werknemers en service na verkoop zorgen.


Meer weten over deze fiberlasermachines? Neem contact op met De Tollenaere:

Nederland: +31 (0)30/637.87.80 | sales@de-tollenaere.nl

België: tel:+32 (0)9/377.29.49 | info@detollenaere.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*