Verbandschoenen dames

Verbandschoenen dames en pantoffels met klittenband voor een ruime voetvrijheid

De huisschoenen van verbandsloffen.nl geven uw voeten een vrij en aangenaam gevoel. Vaak geld voor onze verbandsloffen en verbandschoenen voor Dames – Vandaag Besteld, Morgen Thuis. De Verbandsloffen voor Dames zijn in Diverse Maten & Kleuren Verkrijgbaar | Maat 36 tot 42. Voor dat u uw paar verbandsloffen voor uw vrouw zult aanschaffen, is het handig om u eerst meer uit te leggen wat deze sloffen precies zijn en wat ze voor u kunnen betekenen. Verbandschoenen worden gebruikt voor een snelle mobilisatie van cliënten met symptomen zoals open wonden, Indicaties: Vocht in de voeten. Kenmerken: Wijde opening; Verstelbare klittebandsluiting; Antislip zool, oedeem of ingezwachtelde voeten. Deze schoenen geven maximale steun aan uw voeten en weten u daardoor het beste te ondersteunen wanneer u wilt gaan lopen.

Waar koop ik verbandschoenen?

Bestel gemakkelijk verbandschoenen online bij verbandsloffen.nl we hebben zowel verbandschoenen voor buiten als binnen. De verbandschoenen hebben de juiste voorzieningen zoals steun tijdens het lopen. En we hebben ook verbandschoenen die zijn uitgevoerd met een harde zool zodat hij ook buiten kunt lopen voor korte stukjes .De verbandschoenen worden ook wel therapie schoenen op verbandpantoffels genoemd. Op onze site verbandsloffen punt nl hebben ruim aanbod. Bijvoorbeeld Fischer verbandschoenen.

Vrouwelijke verbandschoen bieden u comfort en hygiëne.

Meerdere van onze vrouwelijke verbandschoen bieden u comfort en hygiëne. De schoen is dan namelijk behandeld met een antibioticum. Dit remt infecties, bacteriën, schimmels en zweetvoeten. Ideaal dus als u een hygiënische verbandschoen zoekt. Verbandsloffen.nl heeft namelijk ook verbandschoenen voor buiten, die u zowel binnen als buiten voorzien van steun tijdens het lopen. Een zorg die veel gebruikers van dit product hebben, is dat de schoenen enkel binnen te dragen zijn.

Onze collectie dames verbandschoenen

Fischer Dames Pantoffel 13995

Welke Schoenen heb je nodig bij dikke voeten of ingezwachtelde voeten?

Verbandpantoffels zijn de ideale oplossing bij opgezette voeten in elk seizoen wanneer u last heeft van een slechte bloedcirculatie diabetici of een allergische reactie Of misschien ben ik geopereerd dan zijn verbandschoenen de ideale oplossing. Wanneer is voeten minimaal zacht of elastisch materiaal kunnen verdragen dan kunt u verbandschoenen gebruiken bijvoorbeeld na een operatie of bij artritis. Al onze modellen hebben een klitteband of velcrosluiting zodat ze makkelijk zijn af te stellen en je kunt ze ook zeer makkelijk aan en uittrekken.

Zijn verbandschoenen te wassen?

Jazeker! Al onze modellen verbandschoenen verbandpantoffels therapieschoenen zijn te wassen. Je kunt gewoon in de wasmachine op een laag koude wasprogramma laten draaien. Soms moeten wel even een eigen zooltje uit de schoenen halen en dus altijd even goed om te kijken wat de precieze wasvoorschriften zijn. 

Wat voor verbandschoenen zijn er? en wat zijn de verschillen?

We hebben van alles in ons assortiment. VAn verbandschoenen, klittenbandschoenen, muilen en instappers. We hebben heerlijke sloffen voor binnen en buitenshuis. Maar ook specialistische Verbandschoenen in diverse maten en verschillende prijsklassen.

Verbandsloffen of verbandschoenen met klittenband zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de schoenenmarkt. Voor diabetici vindt u bij ons klittenbandschoenen die speciaal ontwikkeld zijn om drukplekken te voorkomen. Ze zijn namelijk niet alleen ontzettend comfortabel, warm en hebben een goed voetbed ze zijn ook erg praktisch.

 Bij ons vindt u verbandschoenen, pantoffels en instappers van de hoogste kwaliteit. Alle verbandsloffen staan voor een optimaal comfort en een zeer makkelijke instap. Alle maten direct leverbaar. Bestel nu online! Uw verbandsloffen of gewone pantoffels worden snel thuisbezorgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*