Pilates Tower lessen bij Pilates Studio Van Sonsbeek in Zoetermeer

Hoge standaard groepslessen met Pilates apparaten

, ,

Zeer voordelige groepslessen met Pilates apparatuur!

Zoetermeerders boffen met een topklasse studio in het gezellige centrum van hun stad. Sinds 2009 zet dit mooie bedrijf een zeer hoge standaard neer met geweldig effectieve Pilates lessen. Menig klant wordt niet alleen doeltreffend van klachten af geholpen, maar is ook snel fitter, sterker en soepeler dan ze ooit waren. Pilates Studio van Sonsbeek is de enige studio in Nederland met voordelige groepslessen Pilates met apparaten van hoge kwaliteit. Dit centrum is ook een plek voor fysieke transformatie voor leden die van heinde en verre komen.

Pilates Tower lessen bij Pilates Studio Van Sonsbeek in Zoetermeer
Groepsles met de Pilates Tower

Hoge kwaliteit met bekende Pilates toestellen

De populaire studio onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en een groot aantal groepslessen met bekende Pilates toestellen, zoals de Pilates Tower, Pilates Chair, Pilates Barrel, maar ook cardio fusion lessen, zoals BootyBarre Plus en JumpPilates op de Bellicon trampoline. JumpPilates is het eigen merk van de studio. Naast de vele verschillende groepslessen, worden er ook privélessen gegeven met Pilates apparatuur als de Reformer, Cadillac, High Chair, Spine Corrector, Ladder Barrel, Pedi-Pole en nog veel meer. Er zijn ook duo en trio lessen mogelijk.

Pilates Reformer lessen in Zoetermeer bij Pilates Studio Van Sonsbeek
Bij Pilates Studio Van Sonsbeek kan je ook terecht voor Trio Reformer lessen volgens de originele Pilates methode.

Groepslessen Pilates Tower en Chair

Uniek is dat de groepslessen met Pilates Tower en de Pilates Chair voor dezelfde prijs gereserveerd kunnen worden als de groepslessen Mat. De keuze in groepslessen is bijzonder groot bij deze ruime en lichte studio die compleet is ingericht met originele Pilates toestellen. Op het rooster treft men ook lessen met de Pilates Small Barrel, maar ook Barre Pilates (BootyBarre Plus) – de billen workout – en dynamische cardio lessen op de Bellicon trampoline (JumpPilates). Er is voor ieder wat wils en voor elk niveau. Van absolute beginner tot vergevorderde beoefenaar. Vele professionals volgen hier ook graag lessen. Deze studio is ook bijzonder geliefd bij golfers, tennissers, atleten, acteurs en zangers, voetballers, crossfitters, hardlopers enzovoort.

Pilates Studio van Sonsbeek. Leidsewallen 3A Zoetermeer. Foto © Harrie Schoonen
Pilates Studio van Sonsbeek. Leidsewallen 3A Zoetermeer. Foto © Harrie Schoonen

De droom van Marjolein van Sonsbeek is uitgekomen

De eigenaar van de studio, Marjolein van Sonsbeek, had vanaf de start van haar bedrijf een droom. Ze wilde dolgraag dat zoveel mogelijk mensen in aanraking kwamen met het échte Pilates werk en dat betekent dat naast de mat-lessen haar klanten ook voordelig konden trainen op Pilates apparaten. De originele methode bestaat namelijk voor 10% uit mat-oefeningen en 90% uit oefeningen op Pilates apparatuur. Het is haar 100% gelukt, want haar zaak telt veel tevreden klanten die met groot plezier vele lovende reviews achterlaten.

Team hoogopgeleid, ervaren en gepassioneerd

Het team van deze studio, bestaande uit Marjolein, Iris en Diana, is hoogopgeleid en zeer gepassioneerd om elk lid de hoogste kwaliteit te leveren. Naast het feit dat ze respectievelijk docente, arts en professor zijn, volgen zij wekelijks bij de beroemde Pilates trainer Javier Velazquez hun lessen, maar ook regelmatig zijn workshops en opleidingen. Iris en Marjolein hebben ook Peak Pilates opleidingen gevolgd.

Pilates Reformer bij Pilates Studio van Sonsbeek in Zoetermeer
Pilates Reformer

Waar bevindt zich de studio?

Het adres van Pilates Studio Van Sonsbeek is Leidsewallen 3A om de hoek van de Dorpsstraat in Zoetermeer. Zoetermeerders kunnen het waarschijnlijk “befietsen” of zelfs “belopen”, maar met de auto is het makkelijk aan te rijden vanaf de snelwegen en met het openbaar vervoer is het ook heel goed bereikbaar. Met een blauwe parkeerkaart kan je op veel plekken op loopafstand gratis parkeren.

Wat is het rooster?

De studio is 6 tot 7 dagen per week open voor zowel groepslessen als privélessen, duo en trio lessen. Van ’s morgens 8.00 tot 21.30 uur is de studio geopend voor lessen op afspraak. Check het actuele rooster voor de lessen.

Wat zijn de Pilates tarieven?

Het meest voordelig zijn de abonnementen, waarmee zelfs gemiste essen kunnen worden opgespaard binnen de contractperiode. Daarnaast kunnen ook rittenkaarten en losse tickets worden gekocht. Voor de tarieven, klik hier.

Interesse in het échte Pilates werk?

Als je interesse hebt in Pilates lessen, vul dan het contactformulier in voor informatie. Via het online reserveringssysteem van Eversports reserveer je de lessen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*