Remondis WC Dechets 2000 wordt Remondis Stavelot

Remondis W.C. Déchets 2000 is al langer een begrip in de streek rond Verviers voor afvalverwerking en de verhuur van mobiele toiletten. Begin dit jaar werd de naam gewijzigd naar Remondis Stavelot. Deze verandering kadert in de bredere visie van moederbedrijf Remondis Group.

Kort en krachtig

Het is geen volledige rebranding, maar een simpele naamswijziging. De naam ‘Remondis W.C. Déchets 2000’ was aan de lange kant. Men zocht naar iets kort en krachtig, dat makkelijker te onthouden is. Daarom keek men naar de thuisbasis van het bedrijf, dat gelegen is in de gemeente Stavelot. De nieuwe naam ‘Remondis Stavelot’ was dus snel gekozen. Die gaat vlotter over de lippen en heeft meer punch dan de oorspronkelijke bedrijfsnaam.

Verder zijn er geen wijzigingen aan de service en het aanbod van het bedrijf. Klanten – zowel particulieren als bedrijven – kunnen bij Remondis Stavelot nog steeds terecht voor de huur van containers voor afval, afvalverwerking in het recyclagepark, de verhuur van mobiele toiletten en het leegmaken van septische putten.


Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Wil je graag meer informatie ontvangen over dit persbericht? Neem contact op met Remondis Stavelot via volgende contactgegevens:

  • Telefoon: 080 88 08 81
  • E-mail adres: info@remondisstavelot.be

We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren (maandag tot vrijdag tussen 9:00u – 12:00u en 13:30u en 17:00u).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*