Bedrijvencontactdagen kiest voor uitbreiding regio ‘s-Hertogenbosch

//////////// PERSBERICHT ////////////

Bedrijvencontactdagen kiest voor de belangen van bedrijven regio
‘s-Hertogenbosch uit!

‘s-Hertogenbosch – Op 15 en 16 november 2017 vinden in de Maaspoort Sports & Events hallen de BCdagen 2017 plaats. De BCdagen zijn voor bedrijven, instellingen en overheden uit Zuid-Nederland en zijn toegankelijk voor zakelijk publiek.

Krachten bundelen
De BCdagen beogen om overheid en bedrijfsleven meer (onderling) met elkaar in contact te brengen om zo op de hoogte te komen van elkaars activiteiten, te ontdekken waar aanvulling en versterking mogelijk is, en zo krachten te bundelen. In een tijd waar samenwerking het verschil kan maken bieden de BCdagen het ideale platform voor wederzijds contact, uitwisseling en het benutten van kansen.

Waarom ‘s-Hertogenbosch?
Waarom juist in ’s-Hertogenbosch een groots netwerkevent organiseren? Uiteraard vanwege de centrale ligging van ’s-Hertogenbosch in Zuid-Nederland. Maar vooral omdat er vele ontwikkelingen plaats vinden zoals een “datadriven” stad te zijn, onderwijsinnovaties plaats vinden waaronder de ICT Community ’s-Hertogenbosch en de meeste Financieel Dagblad Gazellen van Zuid-Nederland zijn gevestigd. ’s-Hertogenbosch, een stad die middels ambities een groei doormaakt.

Het is in toenemende mate van doorslaggevend belang om on- en offline activiteiten goed te combineren, om contacten te leggen en onderhouden, te netwerken, te inspireren, kennis te delen en samen zaken te doen. Dat geldt voor zowel bedrijven en ondernemers, als voor overheden in Zuid-Nederland. De BCdagen biedt als geen ander een podium om het contact tussen overheid en bedrijfsleven te stimuleren. Steeds meer gemeenten vinden dan ook hun weg naar contactmomenten als de BCdagen.

Opzet
De BCdagen vinden plaats in de Maaspoort, een unieke locatie voor beurzen, congressen, evenementen en vergaderingen. Naast mogelijkheden voor presentatie, zoals stands, units en vloeroppervlakte, bieden de BCdagen ook mogelijkheden voor ondernemerspleinen en business clubs. Daar kunnen ondernemers en organisatie ruimte huren om te netwerken.

Tijdens de BCdagen worden er bovendien door verschillende professionals een aan aantal inspiratiesessies / workshops gegeven, toegesneden op oriënterende thema’s, wensen en eisen van en vanuit de lokale markt.

BCdagen hét ondernemersevent van Zuid-Nederland waar ondernemers en non-profit organisaties bij elkaar komen om te netwerken, persoonlijk kennis te maken én kennis te delen.

Openingstijden:
Woensdag 15 november: 13.00 – 21.00
Donderdag 16 november: 10.00 – 17.00

Gratis Zakelijk Speeddaten
Wat kun je verwachten van Zakelijk Speeddaten tijdens de BCdagen?

Tijdens het gratis speeddaten word je elke 4 minuten gekoppeld aan een nieuw persoon. In deze 4 minuten kun je je bedrijf pitchen, brainstormen over nieuwe ideeën en mogelijk nieuwe samenwerkingen starten. Door deel te nemen ontmoet je veel mensen in een korte tijd. Deze korte periode is bedoeld om te kijken of er een klik is en om elkaar te prikkelen en nieuwsgierig te maken naar wat je voor elkaar kunt betekenen. Je gaat gegarandeerd naar huis met verse inspiratie & energie!

Door de combinatie van een online matchmakingsoftware en zakelijk speeddaten op de vloer haal je zoveel mogelijk rendement uit de BCdagen!

Meld je nu al aan en laat je verrassen aan wie je wordt gematcht!

Beste Pitch op de Bcdagen
Tijdens de BCdagen gaan wij de beste Pitch van de BCdagen opnemen voor ons youtube kanaal.

Op het speeddate en matchmake ontmoetingsplein kan iedereen die een pitch van 60 seconden wil geven terecht. Via social media kanalen o.a. het BCdagen youtube kanaal zal het hele jaar door de pitches te zien zijn.

Overige informatie
Entree is kosteloos door registratie en op vertoon van een toegangskaart. De uitnodigingen worden verspreid via de standhouders en door registratie kunt u gratis tickets reserveren. Online inschrijven voor gratis entree via www.bcdagen.nl

//////////// EINDE PERSBERICHT ////////////