Online Persberichten is een gratis online service voor het plaatsen van persberichten
Wij zijn een gratis online persberichten service/directory voor zowel uitgevers,auteurs, website eigenaren en zijn opgericht in 2010. Ons doel is om kwalitatief de beste te zijn op het gebied van online persberichten, website promotie, artikel marketing en artikel promotie.

Voorwaarden

 • Het plaatsen van persberichten is geheel gratis, u gaat hiermee akkoord met de publicatie van de ingestuurde gegevens.
 • Uw persbericht wordt geplaatst zoals deze ontvangen wordt, deze wordt niet bewerkt of gecontroleerd op fouten.
 • Het copyright van een persbericht blijft uw eigendom, gebruik ervan is vrij van rechten mits de bron wordt vermeld.
 • We behouden ten alle tijden het recht om uw persbericht te weigeren.
 • U gaat ermee akkoord dat Online-Persberichten.nl een gratis service is voor auteurs, uitgevers, schrijvers en webmasters. U wordt niet betaald voor het indienen van uw artikelen op onze sites en U zult niet worden betaald indien en/of wanneer uw artikelen worden gepubliceerd.
 • U stemt ermee in geen enkele affiliate links in de inhoud van uw artikel weer te geven.
 • We zijn in geen enkel geval aansprakelijk van het door u ingezonden persbericht en de inhoud van deze.
 • Auteurs mogen geen artikelen plaatsen die seksistisch, pornografisch, bedreigend, racistisch, smadelijk, haatzaaiend, discriminerend of anderszins in strijd met het Nederlands recht zijn.
 • Verspreiding van foutieve informatie via een persbericht of andere wijze is niet toegestaan, eventuele kosten veroorzaakt hierdoor zullen verhaald worden op de verantwoordelijke plaatser van een persbericht.
 • De kosten voor het wijzigen en/of verwijderen van uw persbericht of bijbehorende gegevens is € 79,-  per keer, dit dient vooraf voldaan te worden.
 • Berichten met de volgende inhoud zijn verboden en zullen, indien deze geplaatst worden, verwijderd worden.
  Inhoud voor volwassenen
  Inhoud waarmee een persoon, groep of organisatie wordt zwartgemaakt
  Auteursrechtelijk beschermd materiaal
  Inhoud met betrekking tot drugs, alcohol en tabak
  Inhoud met betrekking tot gokken
  Inhoud met betrekking tot hacken en cracken
  Sites waarop vergoedingsprogramma’s worden aangeboden (zogenaamde ‘pay-to’-sites)
  Sites waarop merkaanduidingen van Google worden gebruikt
  Gewelddadige inhoud
  Inhoud met betrekking tot wapens
  Andere illegale inhoud

  Inhoud voor volwassenenInhoud waarmee een persoon, groep of organisatie wordt zwartgemaaktAuteursrechtelijk beschermd materiaalInhoud met betrekking tot drugs, alcohol en tabakInhoud met betrekking tot gokkenInhoud met betrekking tot hacken en crackenSites waarop vergoedingsprogramma’s worden aangeboden (zogenaamde ‘pay-to’-sites)Sites waarop merkaanduidingen van Google worden gebruiktGewelddadige inhoudInhoud met betrekking tot wapensAndere illegale inhoud

Disclaimer

U gaat ermee akkoord om Online-Persberichten.nl niet aansprakelijk te stellen voor de juistheid van een artikel op onze site of op een partner sites. Online-Persberihten.nl is gewoon een hub voor auteurs en uitgevers om elkaar te ontmoeten. Als u een probleem heeft met het feit dat iemand uw originele werk steelt of onrechtmatig gebruikt, neem dan contact met ons op en we zullen het artikel in kwestie onmiddellijk verwijderen.

Online-Persberichten.nlis niet gelieerd aan een auteur, website, product of dienst genoemd in een van de artikelen die niet geschreven door ons persberichten team. Alle artikelen gepubliceerd door Online-Persberichten.nl zijn niet bedoeld om te worden gebruikt voor juridische, medische, of een andere vorm van advies. Alle artikelen zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

Adresgegevens
Online Persberichten
Vest 161
3311 TV Dordrecht
Contact