Toekomst lacht Arts Keukens toe

RIJKEVOORT – In deze economisch roerige tijden vormt Arts Keukens uit Rijkevoort een prettige uitzondering op de negatieve berichtgeving die volgens velen kenmerkend is voor de situatie binnen de keuken- en bouwsector. “Voor 2012 verwacht ik een verdere groei van onze activiteiten”, vertelt Patrick Peeters van Arts Keukens.

In 2010, een paar jaar na de overname door de broers Silfran en Patrick Peeters, heeft een herstructurering van het bedrijf plaatsgevonden. Van die nieuwe organisatiestructuur plukt Arts Keukens een jaar later de vruchten. Patrick legt uit: “Wij zijn de enige keukenfabrikant in Nederland die in staat is om massief houten keukens te produceren met continuïteit van kwaliteit. Daarnaast maken we al jaren MDF keuken in verschillende lakuitvoeringen waaronder hoogglans. Afgelopen jaren hebben wij enorm geïnvesteerd in nieuwe, maar vooral vernieuwende technieken. Hiermee zijn wij in staat om een zeer bijzonder en vooral zeer onderscheidend product neer te zetten. Daarmee onderscheidt Arts Keukens zich van de bekende keukenfabrikanten”, aldus Patrick.


Bedrijvig

Niet alleen consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe (originele) keuken, weten inmiddels de weg naar Rijkevoort te vinden. Ook steeds meer keukenbedrijven doen namelijk een beroep op Arts Keukens. “Omdat we naast de showroom beschikken over een eigen productiefaciliteit, kunnen we zeer flexibel werken en unieke keukens realiseren. Inmiddels zijn er al acht dealers waarvoor we keukens mogen produceren”, vervolgt Patrick. “Ook de kleuren zijn uniek, want we beschikken over een eigen spuiterij. Wij willen overigens niet de grootste zijn, maar we willen uiteraard wel blijven bestaan. Groeien door te blijven innoveren is zodoende de enige mogelijkheid.”


Groeimogelijkheden

Naast de verkoop aan de consument is er met name in de zakelijke hoek is voor Arts Keukens nog een behoorlijke groei te behalen. “Ik verwacht dat we over heel 2012 een toename van 50% zullen realiseren in de productie van keukens. Deze groei zal vooral ontstaan door een toenemende vraag naar onderscheidende keukens vanuit de keukenbranche. Om deze groei te kunnen realiseren moet je blijven investeren, ook in je personeelsbestand. Daarom zijn we ook op zoek naar leergierige meubelmakers met affiniteit voor alle facetten van het vak.”

Meer informatie: Arts Keukens, tel. (0485) 573194, www.ak.nl.

Arts Keukens is een onderdeel van Maasvallei Wonen, het portaal voor bouw en verbouw

Bron: Toekomst lacht Arts keuken toe, http://maasdriehoek.kliknieuws.nl/nieuws/134457/toekomst-lacht-arts-keukens-toe, geraadpleegd op 23-01-2012
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*