MWG horloges veroveren Nederland

MWG Vintage-01

MWG Vintage-01

Ze zijn modieus, van uitstekende kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. MWG horloges van de Molarity Watch Group weten dankzij deze combinatie wereldwijd steeds meer mensen te overtuigen. Ook in Nederland nestelt MWG zich in hoog tempo tussen gerenommeerde horlogemerken als TW Steel en Welder.

MWG is opgericht door de Canadese horlogespecialist Dave Simmons, die ook oprichter is van het merk Zuriner. Wereldwijd heeft MWG al veel indruk weten te maken. Horlogewinkels in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Japan, Canada, Indonesië, Hong Kong en Zuid-Afrika verkopen de horloges met groot succes. Sinds kort kent ook Nederland zijn eerste MWG verkooppunten en ook hier is het merk vanaf dag één succesvol.

Het MWG assortiment bestaat momenteel uit drie types, de RM60, MZ78 en de Vintage, en in totaal uit elf verschillende horloges. Inmiddels zijn al enkele prototypes van nieuwe modellen uitgelekt. Kenmerkend zijn de groottes van de horloges. Met een doorsnede van 48 millimeter behoren zij tot de XL horloges. Naast datumweergave beschikken alle MWG’s over een chronograaf. De horloges bezitten daarnaast kwalitatief sterke Seiko uurwerken.

Meer informatie over MWG horloges is te vinden op www.mwg-watch.com. Juweliers en horlogewinkels die geïnteresseerd zijn in de verkoop van MWG horloges kunnen contact opnemen met distributeur WatchXL. WatchXL is bereikbaar via tel. 0592-707213 of per e-mail: mwg@watchxl.nl.

————————————————————————————————————————————————–

Noot voor de redactie (niet te publiceren):

Heeft u vragen over MWG horloges of wilt u meer beeldmateriaal ontvangen? Neem dan contact op met Jacob de Vries van distributeur WatchXL (tel. 0592-707213) of per e-mail jdevries@watchxl.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*