KickOffice.nl start discount webshop voor kantoormeubelen

,

KickOffice.nl is de nieuwste discount webshop voor kantoormeubilair. KickOffice.nl is onderdeel van Inofec BV, een gerenommeerd bedrijf dat al 25 jaar vertegenwoordigd is in de kantoormeubelbranche.

Deze discount formule voorziet in de eerste behoeften die ontstaan wanneer men een bedrijf of bedrijfsruimte gaat inrichten. De discount webshop is het antwoord op de dure onoverzichtelijke kantoormeubel webshops. Met een selectie aan de essentiële meubels tegen lage prijzen biedt de shop een unieke invalshoek.

Door de grote inkoopvolumes en het verder uitschakelen van iedere vorm van tussenhandel worden de lage prijzen gerealiseerd. En om bezorgkosten te drukken kan de klant ook kiezen tussen bezorging of zelf gratis afhalen.

KickOffice.nl biedt een basis assortiment aan kantoormeubelen. Enkele producten zijn archiefkasten, bureaus, bureaustoelen en magazijnstellingen. De producten worden binnen 5 werkdagen geleverd waarbij KickOffice.nl een landelijke dekking heeft. Afhalingen vinden plaats in Roosendaal alwaar het magazijn gevestigd is.

KickOffice.nl is aangesloten bij Q-Shops. Dit keurmerk geeft de koper de garantie veilig en betrouwbaar online een aankoop te kunnen doen. Voor meer informatie over KickOffice.nl gaat u naar www.kickoffice.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*