Smart&Sexy Parade trekt meer dan honderd vrouwen

Meer dan honderd vrouwen lieten zich zien op vrijdag 22 april tijdens de eerste Smart&Sexy Parade in Amsterdam. Uitgedost in feestelijke kleuren vierden zij het begin van de lente. Het initiatief om het begin van de lente te vieren is genomen door Lisa Portengen, oprichter van Smart&Sexy. Met workshops, trainingen, lezingen en evenementen zoals de eerste Smart&Sexy Parade wil Lisa Portengen bijdragen aan de empowerment van vrouwen.

De dag begon met het instuderen van het ondersteunende thema-lied ‘Fireworks’ van Katy Perry. Hiervoor kregen de deelnemers een workshop aangeboden plus Smart&Sexy tips om de Parade zo feestelijk mogelijk te laten verlopen. Vervolgens werd er in de namiddag gezongen, gedanst en gelopen in de feelgood optocht. Free hugs werden uitgedeeld, complimenten en kadootjes werden gegeven aan vrouwen op straat. Met deze spontane optocht werd veel bekijks van langslopend publiek getrokken.

Deze Smart&Sexy Parade is een nieuw initiatief. Vorig jaar werd er gekozen voor een vrouwelijk empower-moment door aan te haken bij rokjesdag door middel van een flashmob. Als eerbetoon aan de bedenker van rokjesdag, Martin Bril, werd er besloten dit evenement op zijn sterfdag te vieren.

Smart&Sexy: een lifestyle opgericht door Lisa Portengen met het doel vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn. Naast diverse workshops, trainingen en lezingen organiseert deze organisatie ook evenementen, zoals de landelijk bekend geworden en groot gepubliceerde roksjesdag-flashmob. Er worden ook met regelmaat Smart&Sexy picknicks en andere evenementen bedacht en uitgevoerd. Met bijna 5000 twittervolgers is Smart&Sexy één van de meest spraakmakende feelgoodorganisaties van Nederland.
Voor meer informatie: http://www.smartensexy.nl

Foto’s: http://www.flickr.com/photos/33042725@N03/sets/72157626427943497/

———————————————————————————————————————————

Voor inhoudelijke vragen over deze actie mail naar Lisa@smartensexy.nl

Voor inhoudelijke vragen over dit persbericht mail naar Jennifer Delano van JenJenPR Jennifer@JenJenPR.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*