Stijgende benzinekosten ook dit jaar vergoed door NOVASOL

, , ,

Reeuwijk, 7 april 2011 – Terwijl de zomermaanden steeds dichterbij komen en de vakantiekriebels toeslaan, stijgen de benzineprijzen tot ongekende hoogte… NOVASOL biedt vakantiegangers daarom ook dit jaar de helpende hand en vergoedt de heenreis naar het geboekte vakantiehuis toe. Zo blijft de autovakantie, dankzij de ‘Even bijtanken’ actie, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk.

De actie van de vakantiehuizenspecialist geldt voor vakanties die geboekt worden van 3 april tot 1 juni 2011. Reizigers die in deze periode een vakantiehuis boeken bij NOVASOL, kunnen ‘gratis’ met de auto op pad; met een maximum aan 1.250 kilometers op de teller is de actie geldig voor vrijwel alle Europese bestemmingen. Zo blijft de autorit via de Route du Soleil of naar die rustieke vakantievilla in Toscane of Kroatië de moeite waard.

De benzinekosten zijn de afgelopen maand gestegen tot recordhoogte; de prijs ligt momenteel rond de € 1,70. Uit recent onderzoek van bank en verzekeraar ING naar het effect van de hoge brandstofprijzen op het rijgedrag blijkt dat bijna de helft van de 65.000 ondervraagden denkt de auto daardoor vaker te laten staan. NOVASOL speelt hier op in door autovakantiegangers tegemoet te komen met een vergoeding. ‘Er weegt bijna niets op tegen het gevoel van vrijheid door met de eigen auto op vakantie te gaan’, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL. ‘Wij doen graag een duit in het zakje zodat zelfs de hoge benzineprijzen dat gevoel deze zomer niet kunnen bederven.’

Voor meer informatie over de ‘Even bijtanken’ actie van NOVASOL zie de actievoorwaarden op www.novasol.nl.

Over NOVASOL

Meer dan 28.000 individuele vakantiehuizen in 21 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide en is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa. NOVASOL heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL is gevestigd in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Tilburg.

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie of het opvragen van HR beeldmateriaal kunt u zich richten tot:
Frans Schoon, Algemeen Manager
Tel: 013 4677730
Frans.schoon@novasol.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*