Waar laat ik mijn geboorte kaartjes drukken?

In Nederland wordt er per drie minuten een baby geboren, dit komt neer op ruim 500 baby’s per dag. De ouders van de baby zijn natuurlijk apetrots en willen familie en kenissen direct op de hoogte brengen van de geboorte van hun zoon of dochter. Familie en goede vrienden worden direct op de hoogte gesteld door middel van een bezoekje of telefoontje.

Geboorte kaartjes
Om het de rest van de kenissen en vrienden ook te laten weten wordt vaak gebruik gemaakt van geboorte kaartjes. Een geboorte kaartje bevat vaak de naam van de geboren baby maar vaak ook weetjes als geboortegewicht, lengte en informatie over bezoektijden voor het kraambezoek. Soms staat er ook een gedichtje op waarin de baby wordt verwelkomd op de wereld.

Ontwerpen en bestellen

Geboortekaartjes kan je bestellen bij een handelsdrukker of laten ontwerpen door een grafisch ontwerper. De laatste jaren zie je dat online ontwerpen en bestellen van geboortekaartjes steeds populairder wordt. Tot opde dag van vandaag komen er nog weer nieuwe diensten bij. De een met een nog uitgebreider aanbod dan de andere. Op een gegeven moment is het overzicht kwijt en vandaar dat we een geboorte kaartje vergelijker in het leven hebben geroepen. Deze is te vinden op: GeboorteKaart Vergelijker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*