Springpad is een super organiser

, , , ,

Als je net zoals ik de wens hebt om altijd en overal snel een notitie te maken van dingen die je interessant vindt of aan wilt worden herinnerd dan is Springpad misschien ook iets voor jou.

Bewaar in de cloud

Springpad bewaart al jouw notities en pusht dat automatisch en draadloos naar al jouw apparaten zoals je Ipad of Iphone. Deze cloud-oplossing heeft als voordeel dat je nooit je data kunt verliezen terwijl je met je Iphone toch toegang hebt tot je gegevens wanneer je geen verbinding hebt. De web-applicatie maakt het mogelijk om je notities te bewerken achter je computer en dat vind ik toch veel comfortabeler dan het kleine scherm en toetsenbord van je Iphone. Je kunt een onbeperkt aantal notitieblokken aanmaken die je naar je eigen voorkeur kunt aanpassen. Zo heb ik onder andere een notitieblok gemaakt voor recepten die ik verzamel, voor karweitjes die ik in huis wil doen, voor bladmuziek dat ik verzamel en voor allerlei zaken die ik wil onthouden inzake mijn eigen bedrijf.

Hoe het werkt

Op het moment dat je een notitie toevoegt kun je kiezen uit verschillende typen zoals een contactpersoon, een checklist, een afspraak, een recept en nog veel meer. Ieder type heeft zijn eigen kenmerkende invoervelden. Zo kun je voor het type “afspraken” een tijdstip en alarm instellen, voor “contacten” wordt er eenscherm weergegeven waarin je NAW-gegevens kunt invoeren en voor het type “checklist” kun je een boodschappenlijstje maken en items…

Lees verder…

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*