Floating Byte en Escura Apotheek verstevigen samenwerking

, ,

Escura Apotheek kiest voor een meerjarige en bredere samenwerking met Floating Byte. Vanaf dit jaar zal Floating Byte de gehele ICT-dienstverlening overnemen van Escura Apotheek. Floating Byte monitort 24 uur per dag en 7 dagen in de week, de complete ICT omgeving, waardoor zij mogelijke problemen tijdig signaleert en oplost. Daarnaast is Escura Apotheek verzekerd van het feit dat haar klantgegevens veilig beheerd worden.
Door de out-sourcing krijgt Escura Apotheek de mogelijkheid zich te concentreren op hoogwaardige (ICT)service naar haar klanten .

Escura Nederland B.V. is in omvang de tweede apotheekketen in Nederland met 200 aangesloten apotheken, zowel eigendomsapotheken als franchisers. Escura Apotheek bedient hiermee circa 1,7 miljoen klanten. De schaalgrootte van de keten stelt de aangesloten apotheken in staat hun sleutelrol binnen de Nederlandse gezondheidszorg te versterken. Permanente verbetering van zorg en services aan klanten, zorgverleners, zorginstellingen en huisartsen is het belangrijkste streven van Escura Apotheek.

Floating Byte is topspecialist in ICT-dienstverlening voor de eerstelijnsgezondheidszorg (o.a. apotheken, huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten) en ondersteunt alle software en hardware. Het bedrijf beschikt over hoog gekwalificeerd en gecertificeerd personeel, die meer dan 75 procent van de storingen op afstand oplossen. Klantgerichtheid en service zijn echte kernkwaliteiten, de meest actuele en geavanceerde ICT apparatuur wordt daarom tegen een scherpe prijs aangeboden, geleverd en geïnstalleerd.

Floating Byte maakt het voor haar klanten mogelijk zich te concentreren op optimale zorgverlening. Dit realiseert zij door de volledige ICT-omgeving uit handen te nemen. Floating Byte is  uniek in de markt door precies in te spelen op de behoeften van haar klant.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*