Glamping in het Suisse Normandische Nationale park

, ,

Safari-normandie presenteert:

La Carneille 5 januari 2012 – Er is een plek in Frankrijk die een nieuwe dimensie geeft aan Glamping in het “Zwitserse Normandische Nationale park”. Kleinschalig en opmerkelijk. Een vakantie op een geringe afstand van Nederland met bijzondere kwaliteiten.

Voorzien van houtkachels, hout gestookte “range” fornuizen, voor gezinnen, van 8 tot 88, families, vrienden, wandelaars, luieren, avonturiers, ook paardrijliefhebbers / bezitters. Of het nu om een relax of avontuurlijke vakantie gaat, iedereen kan terecht op de boerderij  ‘La Heroudière-Reinhill’,  een landgoed van 27 hectare, gelegen tussen de weilanden en bossen.  De boerderij staat op een heuvel met geweldig uitzicht en wordt omgeven door het “Zwitserse-Normandische Nationale park” waar je de mooiste heuvels en rivierbeddingen kunt ontdekken. De 6 tenten staan privé en zijn comfortabel en robuust en stijlvol ingericht. Op alle details is gelet, zodat je je klaar kunt maken voor het avontuur. Het verblijf lijkt in de verste verte niet op kamperen zoals je dat wellicht kent. Je kunt op een bijzondere plek, met familie of als stel, met of zonder kinderen genieten en plezier maken, terwijl je van alle gemakken voorzien bent.

Treed in de voetsporen van de grote ontdekkers van een nieuwe wereld.

Reserveer nu en krijg vroegboek korting. Meer informatie: www.safari-normandie.eu/reinhill | Contactpersoon: L. van de Lagemaat | info@safari-normandie.eu | 00 33-233-385263 of 00 33-68 6266400

Beleef het avontuur!

Luxueuze tenten, eigen houtkachel, “rangestyle” fornuis, glamping, relaxing, rust, ruimte, lees of wandelvakantie, kom eens kijken bij onze niet verplichte specialiteit, paarden; trektochten, meerdaagse spectaculaire begeleide trektocht naar bv Mt Saint Michel, verder vooral ontspanning, kampvuur, buiten koken, Hot-tub, borrelen, avontuur, geschiedenis. Leer “westernstyle” of “klassiek” paardrijden met onze wereldklasse Quarter horses of met je eigen paard met de beste instructeurs of instructrices.

In de omgeving:

Uitstapjes: kano-varen, mountainbiken, bungeejumpen, parapenten, wandelen(gps), tuinen van Monet, golf, Rouen, Parijs, Mt Saint Michel, Omaha Beach, tapijt van Bayeux, Safari-park Cerza, Roche d’oëtre, Normandische keuken, kastelen. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die de omgeving je bied en bovenal… Genieten van de rust………

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*