Exclusieve Tuinmeubelen

, , , , ,

Het is lente! Althans, morgen gezien het vandaag schrikkeldag is. Dat betekent dat we weer mogen nadenken over onze tuinen en terrassen. Die staan er bij de meeste mensen waarschijnlijk troosteloos bij door alle sneeuw en regen van de laatste tijd. Gelukkig zijn er dit jaar nieuwe trends te bespeuren op het gebied van tuinmeubelen, waarmee je de mooiste buitenruimtes kunt creëren. Jaap en Anneke van Geweldig binnen & buiten weten er alles van. Al jaren verkopen zij exclusieve tuinmeubelen en design tuinmeubelen in een oude kas. En sinds vandaag ook in hun nieuwe webshop.

Jaap en Anneke van Geweldig binnen & buiten hebben een echte passie voor exclusieve design tuinmeubelen. Daarom hebben zij er hun dagelijkse werk van gemaakt. “We wilden graag producten gaan verkopen die echt onderscheidend zijn en je tuin dat beetje extra’s geven. Je ziet steeds vaker dat je tuin een verlengstuk is van de woning. Vanuit dat oogpunt wilden wij de consument graag tuinmeubelen aanbieden die ook binnen mooi tot zijn recht zouden komen.”

Sitting Image

Tuinmeubel trends

Wat zijn de tuinmeubelen trends voor 2012? Zijn er bepaalde kleuren te bespeuren die opvallen of wellicht bijzondere bloempotten voor buiten? Kortom wat is het verschil met 2011? Jaap en Anneke: “Helaas slaat de recessie het komend jaar echt toe en gaan steeds meer mensen dit merken. Hierdoor gaan mensen minder snel op vakantie of erop uit en wil men het thuis juist gezellig maken. Waar we in 2011 juist meer ingetogen kleuren zien, zien we nu meer kleur, waardoor je mooi een bepaalde sfeer neer kunt zetten.”

Design tuinmeubelen

Design Stoel“Qua tuinmeubelen die erg en vogue gaan worden kun je denken aan de stijl tuinmeubel lounge (een mooi zithoek met veel kussens), de Bloom bloempotten en merken als Philippe Starck.”, zegt Anneke. “Alle stoelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk, uiterst sterk en toch licht om te verplaatsen. Bovendien zowel leuk voor binnen als buiten. Ook het merk Functionals biedt verrassende spullen. Wie ooit in het LLoyd Hotel is geweest, zal de Funtionals stalen tafel zeker herkennen. Ontwerper Christoph Seyferth ontwierp ‘m namelijk speciaal voor de kamers van het hotel. Ook het duurzame Nederlandse merk Sitting Image is heel populair. Kortom, voor iedereen zijn er mooie en exclusieve tuinmeubelen verkrijgbaar om je tuin of terras mee op te fleuren.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*