Flowing Art Specials: Speciaal voor het ingieten van meubels

, ,

In plaats van oude meubels wegdoen, biedt Flowing Art een andere oplossing! Laat uw oude meubels begieten of ingieten! Flowing Art is specialist als het gaat om gietwerk. Bezoek de nieuwe website van Flowing Art om het gietwerk van Flowing Art te bekijken en laat u inspireren!

Wilt u ook een gietvloer of gegoten wandpanelen, tafelbladen of begoten meubels? Neem contact op met Flowing Art!

Ingieten meubels Flowing Art

Flowing Art begiet oude meubels zoals stoelen en banken en giet wandpanelen en tafelbladen in. Voor het ingieten behoren speciale designs en prachtige bewerkingen met glitters tot 3d-effecten tot de mogelijkheden!

Naast ingegoten meubels ook gietvloeren

Flowing Art giet meubels net zo in als gietvloeren ingegoten worden. De oprichter van Flowing Art (Jaap Stam) houdt zich al 30 jaar bezig met het ingieten van gietvloeren. Die jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Flowing Art zich echt een specialist mag noemen als het gaat om gietwerk.

De laatste ontwikkeling is het ingieten van kunstwerken in de breedste zin van het woord! Denk aan het ingieten van die speciale kindertekening die iemand van zijn zoon of dochter heeft gekregen. Of de bladeren op een prachtige herfstdag. Bijzondere schatten blijven zo een leven lang bewaard!

Barkrukken begieten is slechts een van de toepassingen die Flowing Art met meubels kan doen
Flowing Art maakt meubels wel heel speciaal door het ingieten ervan!

Zelf ontwikkelde polyurethaan coating Flowing Art

Alle producten van Flowing Art worden afgewerkt met de zelf ontwikkelde polyurethaan coating van Flowing Art. Deze toplaag is blijvend, transparant en krasvast! Dat betekent dat meubels de beste bescherming krijgen tegen invloeden van buitenaf.

Omdat Flowing Art een eigen productiemachine heeft, is het productieproces in eigen beheer. Dat betekent dat Flowing Art een aantrekkelijke prijs kan aanbieden.

Al met al houden wij ons vast aan het motto: een plaatje zegt meer dan 1000 woorden! Daarom laten wij onze foto’s op onze website voor zich spreken. Bekijk ze in onze galerie en laat u inspireren!

——————————————————————————————————-

Voor meer informatie over Flowing Art of om langs te gaan bij het atelier:

Voltweg 2a

4631 SR Hoogerheide

T +31 (0)164 606 148

F +31 (0)164 606 149

Email: info@flowingart.nl

Website: www.flowingart.eu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*