Woonstijl Magazine zet keukenverkiezing uit.

, ,

Woonstijl Magazine zet keukenverkiezing uit in samenwerking met Arma Keukens

Woonstijl Magazine het grootste woonmagazine van Nederland, met een oplage van 700.000 exemplaren, heeft samen met Arma Keukens uit Nunspeet een unieke samenwerking opgezet. Lezers van het magazine worden opgeroepen online te stemmen op vier verschillende keukens in de stijlen; modern design, landelijk klassiek, old wood en hoogglans strijklak. Na de verkiezing wordt de Woonstijlkeuken met de meeste stemmen in productie genomen.
Lezers kunnen hun stem uitbrengen op www.woonstijlkeuken.nl en maken kans op mooie prijzen. Op de website is ook een uitgebreide omschrijving per keuken te vinden.

De samenwerking met Arma Keukens uit Nunspeet is uniek. Het is de eerste keer dat het maandblad een soortgelijke samenwerking aangaat. De verkiezing loopt van maart tot en met eind april 2012 met als hoogtepunt eind mei de bekendmaking van de Woonstijlkeuken met de meeste stemmen. In oktober wordt de Woonstijlkeuken tijdens een feestelijke avond aan het grote publiek gepresenteerd. Vanaf dan kan de Woonstijlkeuken gekocht worden.

In juni wordt in het magazine bekend wie de winnaars zijn van de mooie prijzen. Het prijzencircus houdt dan nog niet op. In juli kan iedereen op www.woonstijlkeuken.nl de Woonstijlkeuken compleet maken met een tafel, verlichting en overige accessoires. Ook hier zijn prachtige prijzen te winnen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Woonstijl Magazine, Esther Wijnne, 0341 – 41 19 39, ewijnne@woonstijl.nl, www.woonstijl.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*