Superdry verovert Europa

Het enorm populaire Engelse kledingsmerk Superdry, bekend van haar trendy dames jeans, bootcut jeans, designer jurken, heren tassen, schoudertassen, mannen accessoires, heren sweaters en vele andere kwaliteits artikelen opende de afgelopen maand wederom een aantal vestigingen.

De prachtige stad Bordeaux in het zuid westen van Frankrijk heeft sinds kort een gloednieuwe Superdry winkel. Gelegen naast de Port de la Lune (dat vertaalt zich naar ‘Haven van de maan’) welke geclassificeerd is als World Heritage site. Daarnaast, met de naam Bordeaux moge het duidelijk zijn dat dit een van de wereld wijn hoofdsteden is. Uitgestrekte wijngaarden brengen druiven voort voor sommige van de meest dure wijnen in de wereld. Gepaard met de indrukwekkende geschiedenis en bezienswaardigheden hopen dat je langs kunt komen om van de smaak van Superdry te kunnen genieten. De winkel is te vinden op: 28 Pas Saint-Georges Street – 3300 Bordeaux.

De vijfde opening in Duitsland vond onlangs plaats in de levendige stad Hamburg. De royale winkel heeft zowel de heren als dames collectie op voorraad. Perfect voor het oppikken van een kledingstuk voor de lente. Wanneer in Hamburg vergeet dan ook niet om de populaire Dom van Hamburg te bezoeken; het grootste festival in het noorden van Duitsland. Nostalgische attracties zijn iedere dag geopend tot laat in de nacht, met onder andere een niet te missen vuurwerk display iedere vrijdag. Kom en bezoek ook eens de Gänsemarkt 50, 20354, Hamburg.

De Deense DJ, muziek producent en vriend van Superdry, Kato was druk bezig met het samenwerken met US rapper Snoop Dogg voor hun nieuwe release ‘Never let you go’. Branson Beal verleende zijn stem aan de track en had samen met Kato een geweldige tijd gedurende de samenwerking met rap royalty Snoop Dogg welke heeft samengewerkt met grote namen zoals Dr. Dre en Katy Perry.

Een grote fan van Superdry’we prijzen ons gelukkig dat wij Kato konden verwelkomen bij de opening van onze vestiging in Aarhus vorig jaar November. Inmiddels aan de andere kant van de globe was het Ryan Kwantenm bekend als True Blood hartenbreker ‘Jason Stackhouse’ die persoonlijk in de Superdry L.A. vestiging een aantal kledingstukken kwam uitzoeken om buiten de set te dragen.

Het was weer een buitengewone actieve periode met het openen van nieuwe winkels die bezocht worden door bekende beroemdheden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*