Verhuisfeest

Den Haag, 3 juli, Nutsschool Woonstede verlaat na ruim 50 jaar het oude vertrouwde gebouw om te verhuizen naar de overkant. Naar verwachting zal de school anderhalf jaar gehuisvest zijn aan de Haardstede en wordt op de plek van de Woonstede een nieuw schoolgebouw gebouwd.
Aangezien de verhuizing net voor de zomervakantie plaats vindt, heeft het team van de Woonstede besloten om er een gezellig feestje van te maken.
Dinsdagmiddag om 13.00 uur ging het van start: de hele school zong een uitbundig lied en onder luid trommelgeroffel van groep 5 vertrok elk kind met zijn groep naar de overkant. Elke leerling heeft zijn/haar eigen stoel naar de Haardstede verhuisd.
Het was een prachtige kleurige optocht met vrolijke muziek; een echt feestje. Volgens een van de kinderen leek het wel carnaval. Kijk zo kan verhuizen leuk zijn! Vaders, moeders en oud-leerlingen brachten de tafels van de kinderen naar de overkant.
Toen het meubilair eenmaal naar de overkant was gebracht, wachtte er een ijscokar met voor alle leerlingen een welverdiend ijsje en … voor ieder kind een doosje stoepkrijt om het oude gebouw van de Woonstede op te vrolijken met gezellige kleurtjes. Na de vakantie begint Nutsschool Woonstede dus in het tijdelijke onderkomen aan de Haardstede, maar eerst gaat iedereen genieten van de zomervakantie!

Onder luid trommelgeroffel verhuist elk kind zijn/haar eigen stoel

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*