Gratis websites voor iedereen!

Spectaculaire Apocalyps korting!

Alhoewel het door veel mensen wordt afgeschreven als een fabeltje zijn er hele bevolkingsgroepen die heilig geloven in het feit dat de wereld zal vergaan op 21 december 2012. Als u zo iemand bent biedt het bedrijf Vcreations u haar diensten aan. Op dit moment kan iedereen gratis een website laten maken bij Vcreations.

De Maya en de Apocalyps
De meeste van de mensen die geloven in de spoedig komende ondergang van de wereld zoals wij die kennen behoren tot de volgers van de eeuwenoude Mayareligie. Op een van de monumenten op de archeologische site Tortuguero in Zuid-Mexico, een overblijfsel van de oude beschaving van de Maya, lijkt een inscriptie te vermelden dat op 21 december 2012 de god Bolon Yokte’K’uh zal neerdalen. Tevens zou 21 december volgens sommigen de laatste dag zijn van de laatste b’ak’tun van de Lange telling. Deze Lange telling was een belangrijke kalender voor de Maya. De antropoloog Michael D. Coe baseerde op deze gegevens in 1966 een theorie waarin hij veronderstelde dat de Maya geloofden dat het einde van de laatste b’ak’tun een Apocalyps zou inluiden. Dit klinkt allemaal erg fabelachtig maar enkele duizenden jaren geleden berekenden de Maya al de omwenteling van de maan. Die berekening kwam neer op 29,53020 dagen en uiteindelijk zaten ze er maar 34 seconden naast!

De wetenschap en de Apocalyps
Een andere theorie over het komende einde van de wereld komt vanuit een meer hedendaagse groep geleerden. Deze winter zal volgens bepaalde wetenschappers onze Aarde namelijk precies op één lijn komen te liggen met onze Zon en het centrum van de Melkweg. Deze uitzonderlijke situatie doet zich maar eens in de 26.000 jaar voor! Wat de gevolgen zullen zijn is niet duidelijk maar sommigen vrezen dat de zwaartekracht van de Aarde compleet zal veranderen en de aarde misschien zelfs opgeslokt zal worden door een zwart gat dat zal ontstaan..

Gratis Website
Om al deze sombere gedachten te verdrijven en uw laatste dagen toch nog wat kleur te geven biedt webdesign bureau Vcreations u een gratis website aan! De werknemers van Vcreations wensen hun laatste uren op deze aarde ten dienste van de mensheid te besteden en u kunt hier gebruik van maken. Heeft u altijd al een eigen bedrijf willen starten? Loopt u al jaren rond met dat ene idee? Wilt u eens iets totaal anders proberen? Vcreations stelt dat u niet langer moet wachten, u heeft immers toch niets te verliezen!

Voor meer informatie en de actievoorwaarden kunt u terecht op de website van Vcreations: www.vwebdesign.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*