Sardinië Vakantiebeurs 26 jan EDE

, ,

Op zaterdag 26 januari 2013 organiseert Sardinie-Info.nl met diverse specialistische bedrijven en sponsoren de gratis Sardinië Vakantiebeurs in de Bosrand in Ede. Op deze eerste Sardinië Vakantiebeurs kunnen de bezoekers kennismaken met de mensen achter deze bedrijven en hun passie voor dit prachtige eiland horen, zien en proeven.

Bedrijven gespecialiseerd in reizen op en naar Sardinië en bedrijven die producten verkopen van dit ongerepte Italiaanse eiland presenteren zich in een stand van 11.00 uur – 16.00 uur in de Bosrand in de bossen van Ede. Een prachtige ambiance voor niet alleen mooie verhalen en prachtige plaatjes van witte stranden en azuurblauw water, maar ook voor proeverijen van diverse Sardijnse producten en wijnen. De bedrijven die zich presenteren zijn over het algemeen kleine reisbureaus en winkels die zelf zeer bekend zijn op het eiland of er gevestigd zijn.

Enkele Sardinië kenners geven een algemene presentatie over de historische en culturele achtergronden en over de prachtige natuur. Deze algemene presentaties staan ook bol van de vakantietips. Kortom alle informatie om een fantastische vakantie op Sardinië te beleven is hier voor hande. De organisatie nodigt u uit om de website www.sardinievakantiebeurs.nl te bezoeken om te zien welke bedrijven u zult tegenkomen. Onder de bezoekers worden een paar mooie prijzen verloot.

Sardinië Vakantiebeurs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*