Toekomst voorspellen tijdens beurs

De behoefte en vraag naar spirituele beurzen is steeds aan het toenemen. Breng je een bezoek aan een spirituele beurs, dan koop je voor enkele euro’s een entreekaartje. Vervolgens beland je in een ruimte waar er verschillende spirituele diensten worden aangeboden. Ook worden er allerlei spullen te koop aangeboden, die te maken hebben met spiritualiteit, van boeken, kaarsjes, beeldjes, snuisterijen, sierraden, tot kleding en nog heel veel meer. Opvallend tijdens een spirituele beurs zijn de mediums, die in rijen achter tafeltjes zitten.

Een bezoek aan een medium kost iets minder dan tien euro’s en je kunt er terecht voor uw horoscoop vandaag, of toekomst voorspellen middels tarot kaarten. Reiki, handlezen en koffiedik kijken behoren ook tot enkele van de activiteiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*