Gebruik van infrarood cabine

Een belangrijk advies bij de aanschaf van een infrarood cabine is om gedurende de eerste vier weken na installatie voor een frequentie van maximaal drie keer per week gebruik te maken ervan. Vanaf de wijde week kan men de infraroodcabine sessies opvoeren tot dagelijks gebruik.

Een infraroodsauna sessie bedraagt meestal rond de dertig minuten. Het is de bedoeling dat men zich tijdens de sessie comfortabel en ontspannen voelt. Wanneer dit niet zo wordt ervaren is het handig om de temperatuur te verlagen.

De temperatuur kan worden geprogrammeerd en varieert meestal tussen de vijftig en zestig graden Celsius. De meest gebruikte temperatuur ligt meestal rond de vijfenvijftig graden Celsius. Het is handig dit zelf te ondervinden. Voor meer resultaat voor spieren en gewrichten wordt er ook geadviseerd om de sessie tijd te verlengen in plaats van de temperatuur te verhogen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*