Taxateur huren

Een taxateur wordt in de meeste gevallen gehuurd om de waarde van onroerend goed te bepalen. Men wil de waarde weten als men bijvoorbeeld het onroerend goed wil verkopen of kopen. Een taxateur wordt meestal ook ingehuurd door erfgenamen, bij het overlijden van de eigenaar van het onroerend goed. Over de getaxeerde waarde zal dan erfbelasting overgedragen moeten worden. Meestal wil men aan de hand van de taxatie weten over de hoogte van de erfbelasting.

Meestal zijn consumenten die hun huis willen verkopen opzoek naar een taxateur, die goedkoop is. Bij het huren van een taxateur is het van essentieel belang om een taxateur te huren, diens taxatie rapport geaccepteerd wordt door bankinstellingen, overheidsinstellingen en verzekeraars, het kijken naar een goedkope of dure taxateur komt op de tweede plaats.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*