21 februari: feestelijke viering 1 jaar Open Coffee Dukenburg!

, ,

In samenwerking met Felix Aaldering van het restaurant “Eten bij Zusje” wordt in het landhuis “De Duckenburg” elke 3e donderdag van de maand een Open Coffee georganiseerd. Ook donderdag 21 februari is er weer een Open Coffee, en omdat het dan precies een jaar geleden is dat de eerste Open Coffee Dukenburg plaatsvond, staat de bezoekers dit keer een paar leuke traktaties te wachten.

Zo zal Katja Linders een prikkelsessie geven. Ze zal de aanwezigen hun eigen waardes en talenten laten ontdekken door prikkelende vragen te stellen. Daarnaast zullen de jongens van ZZP-video-pitch weer vrijblijvend jouw pitch op video opnemen en hebben zij nog een aantal extraatjes te verloten. Tenslotte biedt de gemeente Nijmegen deze maand de koffie aan als cadeautje voor ondernemend Nijmegen.

Informeel en inspirerend

Open Coffee’s zijn informele netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. Tijdens de Open Coffee’s kunnen ondernemers elkaar beter leren kennen en elkaar helpen met typische ondernemers zaken zoals marketing, klantenwerving, administratie, social media, etc. De Open Coffee’s Dukenburg zijn informeel, gezellig en inspirerend.

Zoals gewoonlijk bij de Open Coffee Dukenburg wordt om omstreeks 9:30 een korte introductieronde gehouden waarbij iedere aanwezige de mogelijkheid krijgt zich kort voor te stellen en een hulpvraag te stellen. Deze vraag dient als aanknopingspunt voor verder gesprek tijdens de Open Coffee en biedt je de mogelijkheid verder te komen met jouw bedrijf. Door de korte voorstelronde kunnen ondernemers elkaar snel vinden en hangt het niet van het toeval af met wie je in gesprek treedt.

ZZP video pitch: presenteer jezelf met wat humor

Al vele ondernemers hebben zo elkaar verder kunnen helpen met hun business. Één van de mooie resultaten van de Open Coffee Dukenburg is het samenwerkingsverband tussen de ZZP´ers Harre van der Maat, Jesper van den Bogaard en Frank Deuss. Ze ontmoetten elkaar bij de Open Coffee Dukenburg, en bedachten samen een nieuw product dat ze individueel nooit gerealiseerd zouden hebben. Dit product, de “ZZP video pitch”, geeft ondernemers tegen zeer geringe kosten de mogelijkheid om zich authentiek te presenteren in een korte video om op Internet te plaatsen. De mannen van ZZP video pitch stellen je een paar kernachtige en soms wat humoristische vragen waardoor je nooit een standaardverhaal krijgt. Een goede mogelijkheid om je product en jezelf als ondernemer op professionele en originele wijze aan de buitenwereld te presenteren.

Wees welkom!

Kom voor een inspirerende en gezellige netwerkbijeenkomst elke 3e donderdagochtend van de maand naar Open Coffee Dukenburg in landhuis ‘De Duckenburg’ waar het restaurant Eten bij Zusje is gevestigd. De eerste volgende Open Coffee Dukenburg is op donderdag 21 februari a.s. van 9.00-11.00 ’s ochtends. Alle ZZP’ers en ondernemers uit Dukenburg, Lindeholt en omstreken (Nijmegen, Wijchen, Malden, Beuningen, Lent, Oosterhout, Berg en Dal, Beek, Ooij, Groesbeek, etc.): wees welkom!

Op onze website is een aanwezigheidsindicator. Zo kan je zien hoeveel mensen er van plan zijn te komen. Geef ook jouw aanwezigheid aan! Bezoek snel even onze website www.opencoffeedukenburg.nl, en met 1 click heb je jouw aanwezigheid aangegeven.

Praktische informatie

Wanneer:           elke 3e donderdag van de maand

Hoe laat:             9.00 uur – 11.00 uur ‘s ochtends

Waar:                   Landhuis ‘De Duckenburg’ (Restaurant “Eten bij Zusje”), Lankforst 51-01 6538LG Nijmegen

Toegang:             gratis (consumpties voor eigen rekening)

Website:             www.opencoffeedukenburg.nl

Twitter:                @OCdukenburg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Michiel Klaarwater (oprichter en organisator Open Coffee Dukenburg):  06 49644414, email: info@water-stof.nl

Marisha Maas (afzender persbericht): 06 28478946, email: info@yabal-shop.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*