Ontdek het gemak van kunststof kozijnen en dakkapellen

, , , , , , ,

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen en dakkapellen. Een slimme keuze. Kunststof is onderhoudsarm en niet van echt hout te onderscheiden. Om kennis te maken met alle voordelen van kunststof kozijnen en dakkapellen houdt DOKO kozijnen, i.s.m. Milin, specialist in duurzame afbouwmaterialen, op 28 en 29 februari en op 1 maart Open Dagen.

Kunststof kozijn afwerking

DOKO en Milin werken al lange tijd samen. Bijvoorbeeld tijdens de vervanging van 856 (!) kozijnen bij particuliere appartementen in Hoog Catharijne. ‘Een enorm project waar we bijna een jaar mee bezig zijn geweest,’ vertelt Donny Muller, eigenaar van DOKO kozijnen. ‘Het ging om vier galerijen van 66 meter en 52 particuliere appartementen. Wij werken met kunststofmaterialen en de binnenwerking, zoals vensterbanken en aftimmering kwam van Milin. Zij leverden en wij monteerden.’ De samenwerking bevalt goed. Donny: ‘De service van Milin is meer dan goed. Ze zijn altijd bereikbaar, reageren snel en denken mee. Wij willen de klant optimale garanties en service bieden. Dat kan alleen als de materialen in uitstekende conditie zijn en als jouw leverancier betrouwbaar is. Milin staat daarvoor garant.’

Steeds meer particulieren kiezen voor kunststof kozijnen en dakkappelen. Om hen kennis te laten maken met de werkwijze van DOKO, organiseert het bedrijf op 28 en 29 februari en op 1 maart Open Dagen. Donny: ‘Wij vertellen graag hoe wij werken. We verzorgen het opmeten, berekenen de prijs, verwijden de oude kozijnen of dakkapel en monteren. Inclusief hang- en sluitwerk en voorzien van het politiekeurmerk Veilig wonen.’ Tijdens de Open Dagen zal Milin met veel voorbeelden van duurzame afbouwmaterialen aanwezig zijn. Om het geheel nog aantrekkelijker te maken gelden tijdens de Open Dagen een aantal aanbiedingen.

De Open Dagen vinden plaats in de showroom van DOKO kozijnen, Damzigt 18 in De Meern.

Meer informatie over Milin kunststof kozijn afwerking.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*