Thermografie & Energieadvies, de perfecte combinatie!

, , ,

Energiekeurplus thermografie groningen

Energiekeurplus | Thermografie

Energieadvies en thermografie

Energieadvies

Een energieadvies (EPA) bestaat uit een grondige woningopname en een adviesrapport dat laat zien welke energiebesparende maatregelen geschikt zijn voor je huis. Het adviesrapport is speciaal toegesneden op jouw woning en gezinssituatie en toont precies wat de kosten en terugverdientijden van de geadviseerde energiebesparende maatregelen zijn. Verder bevat het energieadvies een Energielabel, dat verplicht is bij verkoop en verhuur van je huis.

Thermografie

Een thermografie inspectie laat door middel van warmtebeelden in een helder rapport in één oogopslag zien waar kostbare warmte verloren gaat door luchtlekken, isolatieproblemen en warmtelekken.

Warmteverlies is door de stijgende prijzen van gas en energiebelasting niet alleen zonde van het geld, het is ook de belangrijkste oorzaak van een oncomfortabel en ongezond binnenklimaat!

Energiebesparing

Energiekeurplus heeft een uitgebreid netwerk en kan vrijblijvend offertes voor energiebesparende maatregelen opvragen. Door het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen is vaak een energiebesparing mogelijk van 20 tot wel 70%!

Energiekeurplus is op de hoogte van subsidies op het gebied van energiebesparing. Wanneer er subsidiemogelijkheden zullen wij hier altijd op wijzen.

Voordeel

Een combinatie Thermografie & Energieadvies kost slechts €395, het is een investering die zich snel terug kan verdienen door lagere maandlasten.

Comfort & Gezondheid

Bovendien kan Energiekeurplus met Thermografie & Energieadvies flink bijdragen aan een comfortabele, warme en gezonde leefomgeving voor alle bewoners in huis.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is jouw partner in energiebesparing, energieadvies, energielabel, thermografie, zonnepanelen en isolatieadvies. Wij werken op afspraak in Groningen, Friesland en Drenthe, dus wanneer het jouw uitkomt!0 Reacties/door
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*