Mogelijkheden parkings Schiphol

Er zijn veel verschillende parkings op en rondom luchthaven Schiphol. Iedere parking hanteert zijn eigen voorwaarden en tarieven. Deze tarieven gaan vaak gepaard met de mogelijkheden die een parking biedt. In dit artikel lichten we toe welke mogelijkheden er zijn.

Er zijn enkele parkings met meer mogelijkheden, dan de mogelijkheden die in dit artikel worden aangehaald. Deze parkings vallen echter in het hogere prijssegment.

Valet parking
Valet parking is een relatief populaire manier van parkeren bij Schiphol. De consument rijdt naar Schiphol en daar wordt zijn auto overgenomen door een gekwalificeerde chauffeur. Deze rijdt de auto naar een beveiligd parkeerterrein. De consument kan direct de vertrekhal binnenstappen. Wanneer hij of zij terugkomt wordt zijn auto weer voorgereden. Een zeer snelle en eenvoudige manier van parkeren. De tarieven voor valet parking liggen hoger dan wanneer de consument gebruik maakt van een shuttledienst. De gebruiker betaalt voor het gemak.

Wasbeurt
Veel parkings in het midden of hogere segment bieden de mogelijkheid tot een wasbeurt aan. Wanneer de consument terug van vakantie komt is de auto gewassen en glanst hij van top tot teen. De wasbeurt is een geliefde en veel gekozen optie. Voornamelijk voor drukke gebruikers is de wasbeurt een uitkomst. Zij hoeven dit niet in hun spaarzame vrije tijd zelf te doen.

Boodschappenservice of APK-Keuring
Sommige parkeerbedrijven gaan ver in het leveren van diverse servicebeurten. Zo zijn er bedrijven waar de consument boodschappen kan laten doen of kan er in de afwezigheid van de klant een APK-keuring worden gedaan. De parkings die voorgaande opties aanbieden zijn vaak relatief prijzig. Een APK-keuring is bij de garage echter ook prijzig en betaalt zich zo in tijd zeker weer uit.

Overdekt parkeren
Veel consumenten vinden het een prettig idee dat hun auto overdekt geparkeerd wordt. Veel parkeerterreinen hebben daarom de mogelijkheid tegen een meerprijs overdekt te parkeren. Hier wordt gretig gebruik van gemaakt. Het overdekte gedeelte is overigens niet per definitie beter bewaakt dan wanneer de auto buiten geparkeerd is.

Netoda Internet Marketing B.V.
Netoda Internet Marketing B.V. beheert Schipholparkerenvergelijken.nl. Dit marketingbureau is gespecialiseerd in internet marketing en heeft meerdere projecten lopen. Een succesvolle website is bijvoorbeeld NPOC.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*