Zomercollectie 2013 Il Gufo

Zomercollectie 2013 Il Gufo
BELLA ITALIA & VIVA LA FRANCE

Zomervakantie! Il Gufo heeft zich voor de nieuwe zomercollectie 2013 laten inspireren door een vrolijke en ontspannen zomer. En waar beter dan in Italië en Frankrijk kun je genieten van zon, zee en strand?

Denk vrolijk en zomers, kleurrijk en relaxed in combinatie met een sorbet aan pasteltinten terwijl je langs de Franse badplaatsen trekt. Met een perfecte mix tussen het turquoise, aqua-blauw en rood van de marine en zachte pasteltinten heeft Il Gufo de ideale zomer gecreëerd. Zwierige jurkjes, fladderende bloesjes, prachtige prints, mooie details en comfortabele zomerse materialen. Il Gufo laat de meiden deze zomer schitteren in mooie jurken die ideaal zijn voor een prachtige zomerdag of juist voor een formele aangelegenheden.

Zachte jassen, casual T-shirts met prints en stoere shorts in donkergroen, turquoise en rood geven de jongens deze zomer een iets vintage effect. Effen kledingstukken worden gecombineerd met strepen en afgewerkt met opvallende kleuren.

Waar veel Italiaanse merken zich deze zomer met glitter en glamour proberen te kenmerken. Geniet Il Gufo van een Italiaanse vakantie aan de Franse kust.

Over Il Gufo
Il Gufo is een toonaangevend Italiaans luxe kledingmerk voor kinderen en hecht veel waarde aan de kwaliteit van materialen, de aandacht voor details en de exclusiviteit van de producten. De collectie is verkrijgbaar op LittleOne.nl in de maten 0 tot 10 jaar.

————————————————————-

Meer informatie of persuitleen
PR4Kids | Margo de Bont-Kikkert | info@pr4kids.nl | +31 (0)6 810 945 88 | www.pr4kids.nl
beeldmateriaal kun je downloaden op www.pr4kids.nl onder beeldbank

Voor verkoopinformatie
Il Gufo via LittleOne.nl | www.littleone.nl | sales@littleone.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*