Alles over de hondentuig

De meeste hondenbaasjes denken bij het woord hondentuig aan de dagelijkse uitlaatbeurt. Door de ontwikkeling van de hondentuig zijn er echter andere mogelijkheden bijgekomen. Zo is een hondentuig belangrijk om controle over je hond te hebben wanneer je een stuk gaat fietsen of een ritje met de auto maakt. EzyDog heeft voor elke activiteit de juiste hondentuig.

Chest Plate Harnas
Dit harnas is, zoals de naam al zegt, gericht op de borst van de hond. De bandjes zijn makkelijk te verstellen en daardoor eenvoudig vast te maken. De Chest Plate Harnas vormt zich tevens naar de vorm van jouw hond en is daardoor fijn voor zowel de kleine als grote hond. De harnas zorgt ervoor dat het knellen en schuren zo veel mogelijk wordt beperkt. Een fijn hondentuigje voor de hond en het baasje.

Convert Harnas

De Convert Harnas is geschikt voor elke buitenactiviteit. Dit harnas staat ook wel bekend onder de naam ‘Urban Utility Harnas’. De kernwaarden van dit hondentuig zijn duurzaamheid en veiligheid. Het heeft een roestvrije RVS D-ring en de buitenkant bestaat uit polyester. Het harnas bevat tevens een magnetisch veiligheidshandvat dat goed van pas komt wanneer je meer controle over je hond nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer je een drukke weg oversteekt met de hond.

Dit harnas is uiteraard ook comfortabel voor de hond.  Zo geeft het jouw hond steun aan de zijkanten waardoor niet alle druk op de borst komt te staan. Deze zijkanten kunnen daarbij gebruikt worden om de zadeltassen van EzyDog vast te maken. Zo kan de hondentuig ook nog als rugzak dienen. Twee vliegen in een klap!

Naast de bovengenoemde harnassen heeft EzyDog nog meer producten in het assortiment.
Geïnteresseerd? Bekijk de site of lees meer op de blog van EzyDog.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*